Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.08.08 11:19:45 (Sze) 22488. |
Utóirat a Magyar Dal Napjáról Többen is ott voltunk a Klubból, csak elég nagy a Sziget. Nagyszerű, hogy van Magyar Dal Napja, és hogy a létrehozói ( LEVI-TINI) is felléptek. Bródy után szabadon: Soha sem lehetett valamikor Rock and roll nélküle, Igazi csoda volt az, amikor....... Szörényi Levente énekelt. Levi műsora: Ne gondold, Az utcán, Little Richard Tini dalai : Édes életünk, Lesz még egyszer, Boldog születésnapot ( 20 éves Sziget tiszteletére) Koncz Zsuzsa: Egyveleg (1964, Rohan az idő, Valaki kell, hogy szeressen). Valahol egy lány, Ha én rózsa volnék (Tinivel) Tini még "beszállt" az LGT - Neked írom a dalt című nótájába. A Magyar TV felvette a nem mindennapi eseményt, így aki nem volt ott, az is megnézheti egy későbbi időpontban. Következő napon is a Csík zenekar Daloskönyv című koncertje jó élményt adott. A dalok : Levitől A kugli és a Hej barátom. Tinitől az Átkozott féltékenység, és Maszkabál című dalokat hallhattuk. Szeptember 9-én is lesz Magyar Dal Napja az egész országban. A Hírekbe feltettem három képet a koncertről. Később az Archívumban is láthatóak lesznek. JÓ LENNE EGY OLYAN RÁDIÓ IS, AMI CSAK MAGYAR DALOKAT SUGÁROZNA! |
|
Előzmény: 22487, Joly |
<< 1 >> |
|