Színváltás: |
|
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.25 11:58:55 (Csü) 1699. |
Egyetlen-egyszer volt alkalmam látni a Kex együttest, Miskolcon, s minő véletlen (?), épp az Illés előzenekara volt. Akkor nem tulajdonítottam nekik akkora jelentőséget mint most. Akkor csak az Illés miatt mentem el. Egyébként én is úgy vagyok, hogy a harminc, negyven évvel ezelőtt történtekre élesebben emlékszem, mint az öt-hat évvel ezelőttiekre. (Lehet, hogy fiatalabban jobban fog az agy?). Pl. a hatvanas évek focicsapataira, összeállításokra, Táncdalfesztiválokra, Ki-Mit-Tud-okra nagyon élesen emlékszem. Bizony Goston, így van ez... | |
Előzmény: 1694, Goston |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.25 08:32:00 (Csü) 1694. |
Nem szentségtörés, én nagyon élveztem a filmet, várom a folytatást, bár koromnál fogva /sajnos/ nem voltam KEX koncerten. De: 12 éves koromig laktunk Bp. II.ker.Riadó utcában, egyszercsak láttam 4-5 hosszúhajú srácot az utcán jönni, pontosabban az úttesten jöttek egymás mellett, /forgalom akkor 0/, megbámultam őket, mert tetszett a hosszú haj, vidámak voltak és hülyéskedtek egymással.Egy idő után az Ifjúsági Magazint nézegetve megdöbbentett a felismerés, hogy én akkor az utcán a KEX együttest láthattam,legalábbis a többiekre nem emlékszem, de Baksa Soós arca határozottan ma is előttem van, még arra is emlékszem, hogy hosszú drapp v. világosbarna kabát volt rajta.Vszínű, hogy az utcán is ő tűnhetett ki a hülyéskedéssel a többiek közül, ezért maradt meg ő. Miért van az, hogy kisgyerekként egy ilyen apró, történetnek sem nevezhető 1-2 perces ártatlan jelenés így megmarad az emberben? |
|
Előzmény: 1687, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.24 18:37:32 (Sze) 1687. |
Igaz, hogy ez Illés klub fórum, de talán nem szentségtörés, ha megemlítem, hogy ma és holnap a TV-ben (m2 21.00) "Elszállt egy hajó a szélben" címmel kétrészes dokumentumfilm lesz a KEX együttesről. Hátha valakit érdekel... |
<< 1 >> |
|