Színváltás: |
|
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.25 20:45:50 (Csü) 1705. |
Jó, átadom neked a jogot. Megérdemled. Nekem meg megmarad az árva egyes ülés. Jó? (Ezek a fiatalok, nahát! Sorra lenyúlják a múltunkat. De hát, kinek adnánk?!!! Jó helyre kerül...) |
|
Előzmény: 1702, Lilike |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.25 18:34:27 (Csü) 1704. |
Megnéztem az illes.lap.hu-t. Atyaisten... Mi minden van ott !? Addig nem mondok róla véleményt, amíg az első laptól az utolsóig végig nem böngésztem. Lehet, hogy naív a kérdés: lehet azt tudni, hogy ki "alkotta"? | |
Előzmény: 1701, hulio |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.25 18:22:41 (Csü) 1703. |
A nap kérdése: Melyik az az Illés által előadott dal (lemezen is megjelent), melyet ezzel egy időben Aradszky László is énekelt, tőle viszont "csak" rádiófelvételen létezik ? (Hulio, neked erre még emlékezni kell !) |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.25 18:16:40 (Csü) 1702. |
"Mellesleg, ki ne szeretné a közös dolgokat, legyen az buli, fekhely vagy akár egy egyszerű ülés... " Igen, ez az én szövegem! Elvégre, ha ketten ülnke egy széken, az már egy közös ülés nem? De gondolom, Ti is maradtok éccakára, nem? Mi meg pakoljuk fel akkor magunkat az illes.lap.hu-ra kluboschilag is, ne csak vendégkönyvileg! (ha még nem vagyunk fent) |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.25 13:12:06 (Csü) 1701. |
Na, itt vagyok ám. Tegnap teljesen kétségbeestem, hogy tegnap utolsó lehetőség van Tini kiállításának a megtekintésére. Sikerült elmennem. A lányommal együtt jól megnéztük, és nagyon örülök, hogy nem hagytam ki. Gratulálok mindenkinek, aki részt vett az összeállításában. Mikor hazaértünk, akkor olvastam, hogy mégsem bontják le ma. De mindegy, mert mindenképpen csak egy külön úttal jöhetett össze a dolog. Így legfeljebb tévedtem, amikor az emlékkönyvbe utolsó napi látogatóként regisztráltam. Fontosnak tartom megemlíteni, hogy nagyon kedves volt a szolgálatban lévő személyzet. Jelbeszéd: Hogyne, megkaptam, köszönöm! Hogy micsoda egy huncut ez a természet... Ti már megnéztétek az illes.lap.hu-t? Én csak belepillantottam, hát jó sok minden van benne. Valaki nagyon belehúzott (oszt jól van). (ez így 1:1) Csak nem a Kovács Pisti csinálta, a normális, aki nem veszi be? (no, ez is 1:1) Goston: megnéztem a kompmenetrendet, aszerint 18:40-kor vagy 50-kor megy az utolsó komp (személy és kerékpár). Ha jól látom a térképeken, Tahitótfalunál át lehet menni hídon a szigetre. Nekünk az lesz a nyerő, mert most is haza kell jönnünk még akkor éjszaka. Lilike: tényleg nagyon jó lenne már egy közös nemcsak este, hanem akár egy egész éjszaka jó kis sörözéssel, fröccsözéssel. Mellesleg, ki ne szeretné a közös dolgokat, legyen az buli, fekhely vagy akár egy egyszerű ülés... |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.25 11:59:34 (Csü) 1700. |
Hulio ! Tegnap küldtem pár képet, megkaptad??? |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.25 11:58:55 (Csü) 1699. |
Egyetlen-egyszer volt alkalmam látni a Kex együttest, Miskolcon, s minő véletlen (?), épp az Illés előzenekara volt. Akkor nem tulajdonítottam nekik akkora jelentőséget mint most. Akkor csak az Illés miatt mentem el. Egyébként én is úgy vagyok, hogy a harminc, negyven évvel ezelőtt történtekre élesebben emlékszem, mint az öt-hat évvel ezelőttiekre. (Lehet, hogy fiatalabban jobban fog az agy?). Pl. a hatvanas évek focicsapataira, összeállításokra, Táncdalfesztiválokra, Ki-Mit-Tud-okra nagyon élesen emlékszem. Bizony Goston, így van ez... | |
Előzmény: 1694, Goston |
jani | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.25 11:12:47 (Csü) 1698. |
http://teamrockband.atw.hu/ | |
Előzmény: 1499, Kylie |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.25 10:42:57 (Csü) 1697. |
Ehhez még annyit hozzáfűznék: ha pl. a Hoffmann Gyuriék olvassák a fórumot, biztos mosolyogva azt gondolják: ni, a kiccsikó rájött, hogy van torzító is a világon. Node hiába, a csecsemőnek minden vicc új. | |
Előzmény: 1692, erga |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.25 08:42:02 (Csü) 1696. |
Nekem is megvan ez az anyag videón, és azt kell mondjam az "Amikor én még kissrác/lány voltam" igazi kuriózum, így duettben. Így aztán létezik a dalból sok változat. Mert van az eredeti, aztán Halász Judit második lemezén az "Amikor én még kislány voltam" (mert így logikus) és ez a duett, amin a szöveg így is, úgy is hallható. De tudok még egy-két kuriózumot: pl. vagy nyolc éve a tv-ben volt egy műsor (azt hiszem Showbálvány) s abban Novák Péter (!) énekelte. Jól. De az első Megasztárban, még a döntő előtt, de már a tv-ben, egy Csikós Béla nevű fiatal srác énekelte, de nem jutott tovább. Ezek most a dal kapcsán jutottak eszembe. | |
Előzmény: 1693, G.TIBI |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.25 08:37:51 (Csü) 1695. |
Azt hiszem, pont ugyanezt a felvételt digitalizáltam be Levinek. | |
Előzmény: 1693, G.TIBI |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.25 08:32:00 (Csü) 1694. |
Nem szentségtörés, én nagyon élveztem a filmet, várom a folytatást, bár koromnál fogva /sajnos/ nem voltam KEX koncerten. De: 12 éves koromig laktunk Bp. II.ker.Riadó utcában, egyszercsak láttam 4-5 hosszúhajú srácot az utcán jönni, pontosabban az úttesten jöttek egymás mellett, /forgalom akkor 0/, megbámultam őket, mert tetszett a hosszú haj, vidámak voltak és hülyéskedtek egymással.Egy idő után az Ifjúsági Magazint nézegetve megdöbbentett a felismerés, hogy én akkor az utcán a KEX együttest láthattam,legalábbis a többiekre nem emlékszem, de Baksa Soós arca határozottan ma is előttem van, még arra is emlékszem, hogy hosszú drapp v. világosbarna kabát volt rajta.Vszínű, hogy az utcán is ő tűnhetett ki a hülyéskedéssel a többiek közül, ezért maradt meg ő. Miért van az, hogy kisgyerekként egy ilyen apró, történetnek sem nevezhető 1-2 perces ártatlan jelenés így megmarad az emberben? |
|
Előzmény: 1687, Jelbeszéd |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.25 05:13:17 (Csü) 1693. |
Ez a nap is jól kezdödik. Egy nagyobb interjú olvasható HALÁSZ JUDITRÓL. Megnézhető: www.hirkereso.hu. /top50/ A tegnapi nap emlitett Halász Judit TV felvétel az FMH körtermében készült. A teljes felvétel gyári VHS kazin a gyüteményemben megtalálható. Digitalizálás után a klubban levetithető ha van rá igény. |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.24 22:53:20 (Sze) 1692. |
Na, Tinibá talán elnézi nekem, de muszáj volt művelnem valamit a Ha én rózsa volnékkal. Történt ugyanis, hogy találtam egy állati jó effektproci-programot, és egyszerűen nem bírom abbahagyni. Sima akusztikus gitár, begudva a számítógépbe, én csak pengetek és közben "dolgozik" a program. http://erga.hu/mp3/20060524_1.mp3 |
Levente | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.24 22:38:42 (Sze) 1691. |
Mondjuk a videora felvéve nem énáltalam, hanem édesanyám által lett. Én csupán mindig visszanéztem. És Levente és Szabolcs felbukkanása akoor, 4-5 éves fejjel elég kiborító volt számomra | |
Előzmény: 1689, erga |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.24 22:32:48 (Sze) 1690. |
erga: nagyon jó ötlenek tartom ezt a képfelrakósdit, Lillukával ki is választunk majd egyet (csak most még vitatkozunk rajta..) szürke bagoly: halljuk, halljuk! Támogatom a közös utazást is részemről! Meg mindent, ami közös! |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.24 19:11:48 (Sze) 1689. |
Ok, a zene máris elérhető, de a képeket csak akkor teszem fel, ha már jópár összegyűlt (csak mert hülyén néz ki egyenként ). Halász Judit, Szörényi Levente - Amikor én még kissrác voltam Szeretném leszögezni, hogy ezzel a felvétellel nem sértünk semmiféle jogot, ugyanis nem lemezről való, hanem a TV-ből, egy gyermekműsorból lett felvéve Levi által. És lehet, hogy a teljes műsok is levetítésre kerül majd az egyik Klubban, ugyanis Tini és Levente is szerepelnek benne. |
|
Előzmény: 1685, Levente |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.24 18:40:15 (Sze) 1688. |
Engem az is érdekelne, hogy a szigeten hány óráig közlekednek a kompok? Ezt is nyomozd ki légyszíves! Köszi | |
Előzmény: 1686, szürke bagoly |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.24 18:37:32 (Sze) 1687. |
Igaz, hogy ez Illés klub fórum, de talán nem szentségtörés, ha megemlítem, hogy ma és holnap a TV-ben (m2 21.00) "Elszállt egy hajó a szélben" címmel kétrészes dokumentumfilm lesz a KEX együttesről. Hátha valakit érdekel... |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.24 17:32:26 (Sze) 1686. |
Vasárnap megyek Lajosékhoz megbeszélésre Kisorosziba, és utánna írom az infókat. Megnézem azt is milyen lehetőségek vannak ott alvásra./camping ,panzió,magánszállás stb./ Addig legyetek türelemmel. Megnézzem a kocsmai italárakat is ? Ez Szomjassal valószinüleg sikerülni fog. Már alig várom :fröccsözni a legendával aki kántor és mindezt a saját falujában. |
<< < 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 > >> |
|