A BORS című bulvár lapban a következő cikk jelent meg:
Nagy megrökönyödést keltett Nagy Feró, aki egyszer csak megjelent a Társulat címû tehetségkutató válogatásán. A zsûri poénra vette a dolgot, és nem jutatta tovább a Nemzet Csótányát, a rocker azonban már a nyugdíjasok mozogsítását fontolgatja, hátha vigaszágon mégis bekerülhet a versenybe.
Több, mint egy hete válogatják az m1 tehetségkutatójának jelöltjeit, akik a Társulat címû mûsorban az István a király szerepeiért küzdenek majd. A napokban a zsûri sokat látott tagjainak is leeset az álluk, az ifjú titánok között ugyanis színpadra perdült Nagy Feró.
– Tíz éve kimaradtam az István a király elôadásaiból, eredetileg úgy volt, hogy a Csíksomlyói elôadásban is benne leszek, de végül mégsem hívtak – magyarázta a Nemzet csótánya.– Gondoltam, most elmegyek a válogatásra. Nem irigylem a fiatal versenyzôket, nehéz egy ilyen professzionális zsûri elôtt szerepelni, úgyhogy bevallom, az is érdekelt, hogyan kínlódnak a fiatalok. A zsûri nevetett, amikor meglátott és természetesen nem juttatott tovább, de úgy tudom, sms-ben lehet még szavazni az indulókra. Örülnék, ha a nyugdíjasok, akiben már a Sztárok a jégen alatt is bízhattam, ismét telefont ragadnának.
A zsûri meglepôdött, amikor a rocker beállított a stúdióba.
– Nagy Feró, mint Laborc nagy mulatságot okozott a zsûri körében. Alaposan megvicceltek minket– magyarázta Lévay Balázs, a Társulat kreatív producere, és egyben zsûritagja – Érdekes volt meghallagatni, ahogy az ôsbemutató egy szereplôje énekli a saját dalát az István, a királyból. Feró igazi kakkukktojás volt, jó lenne a fiatalok között olyan tehetségre bukkani, mint ô.
Feró továbbjutási esélyeit azonban Lévay Balázs szertefoszlatta, amikor elárulta, a rocker nem kap majd sorszámot, amire a nézôk sms-ben voksolhatnak, holott a jelentkezôk közül húszat még bejuttathat a közönség a mûsorba.
|