Színváltás: |
|
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.17 20:19:52 (Sze) 12038. |
Nov. 28-án Koncz Zsuzsa látogat el Miskolcra egy koncert erejéig. Okt. 21-én Szeged - Szegedi Dóm Magyar Mise 19 órakor. |
|
Előzmény: 12037, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.17 10:54:27 (Sze) 12037. |
Tegnap este Zorán koncerten voltam Miskolcon. Telt ház, szép dalok, jó zenészek, jó hangulat. És Zorán sem változott semmit... ugyanolyan szerény, mint mindíg... (a sok nyegle "előadóművészecske" tanulhatna tőle... sokmindent... ) |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.16 13:05:02 (K) 12036. |
Klassz volt a buli nagyon! Baj nem volt, csak jó zene, a hely valamivel jobb,mint az 1! Úgyhogy várjuk a következőt! | |
Előzmény: 12033, Lilike |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.16 00:09:25 (K) 12035. |
Ma este 21:10-kor A TÁRSULAT az M1-en. Ebben a részben láthatjátok a MIEZ énekesét, Vízi Viktort. |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.15 20:20:34 (H) 12034. |
Goston képeivel bővült az Archívum. |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.15 13:40:56 (H) 12033. |
Ja, a Süss fel nap tényleg ilyen hely volt...lehet, hogy a biztonság iőrök maradtak... A Morrsions 1nél is voltak szekuritisek, kérték a személyiket belépéskot, de semmilyen atrocitás nem történt. No, meglássuk, meglássuk... |
|
Előzmény: 12031, szürke bagoly |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.15 12:56:34 (H) 12032. |
Vendégcsalogató , ugye ????? |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.15 12:53:41 (H) 12031. |
Ma reggeli beírás a Morrison's 2 vendégkönyvéből ( gondolom nem vicc) Dátum: Mon 10/15/07 8:43AM Kitől: halatska Email: 25nyuszi@gmail.com Üzenet: Nagyon sajnálom, hogy a tegnapi Pál utcai fiúk koncerten a Morrison's Music Pub 2-ben nem tudtunk részt venni, mert a kedves, udvarias és intelligens biztonsági őrök kidobtak minket azzal az indokkal, hogy nem vagyunk odavalóak...Mellesleg abszolut nem csináltunk semmit, nem törtünk poharat, nem kötözködtünk, 1 helyben álltunk, csak nem úgy néztünk ki, mint általában a morrisons látogatói...(vicces, hogy pont a PUF rajongókat dobják ki 1 Puf koncertről...)Kint az utcán megütötték az öcsémet, a barátomat fojtogatták, mert az egyik nagydarab állat megfenyegetett és elindult felém, hogy összever, Ő pedig megpróbált megvédeni. Nem elég, hogy kilökdöstek, lekurváztak és mindannyiunk édesanyját szidalmazták, még meg is ütöttek minket. Nem hiszem, hogy ez beletartozik egy 8 általánost végzett biztonsági őr hatáskörébe. Hű maradt a hely az elődjéhez, amit hasonló és ennél durvább dolgok miatt zártak be(süss fel nap). Csak szólok, hogy ha odamész, vigyázz, nehogy unszimpatikus legyél azoknak az állatoknak, mert nem érdekli őket, hogy férfi vagy vagy nő, úgy szarrá vernek, hogy a saját véredbe fogsz megfulladni és még élvezik is. (Ők mondták büszkén, hogy nem érdekli őket, hogy nő vagyok, össze fognak verni...gratulálok!) |
|
Előzmény: 12030, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.15 12:31:54 (H) 12030. |
Csak a könnyebb navigáció végett: Ez a Szt.István krt. sarkán van, a Vígszínházzal szemközti oldalon. Az éjszakai közlekedés jobb, mint a nappali. | |
Előzmény: 12029, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.15 11:27:21 (H) 12029. |
Ma 21:30-kor BlackBirds koncert a Morrison's Music Pub 2-ben. BP. V. Honvéd u. 40. |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.15 08:37:05 (H) 12028. |
Ok, köszi szépen! | |
Előzmény: 12026, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.14 22:41:14 (V) 12027. |
De most feleslegesen hozzak létre egy mappát? Nekem jó az, ami van... |
|
Előzmény: 12025, erga |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.14 22:26:27 (V) 12026. |
Szép estét! Oké Marcell! Működik! Tettem fel három képet a pénteki miskolci Illés klubról... |
|
Előzmény: 12025, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.14 21:51:46 (V) 12025. |
Gyerekek, nézzétek meg légyszike, hogy tudtok-e mappát létrehozni és néhány képet feltölteni ide. Ha valakinek mindkettő sikerült, írja ide, kérem tisztelettel, és utána a többieknek már nem kell próbálkozniuk. Köszönöm! |
Juli | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.14 16:32:27 (V) 12024. |
Hello Szürkebagoly! Aki nem tud úszni, ne lakjon hajón !!! Gyere Szobra! Megtanitalak én uszni 10 perc alatt hajóból, vagy túléled, vagy nem, de túl fogod élni! A Duna most 10 fokos Helló a Szobiak- Juli Laci!!!! Üdv a Csapatnak! |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.14 13:42:05 (V) 12023. |
Tegnap este a Budapest TV-ben a MIEZ együttes a Ne gondold, Légy jó kicsit hozzám, Még fáj minden csók és a Good bye London című dalokat játszotta. Rövid riportban, meséltek a pénteki klubról, ahol Levente volt a vendég, és hogy ez milyen nagy megtiszteltetés volt számukra. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.14 00:14:50 (V) 12022. |
Illés-klub FMH 2007. október 5. „Ez az a ház, ahol semmi sem változik, ez az a ház, ahol áll az idő” – jutott eszembe az egykori Koncz Zsuzsa nóta, mikor beléptem a Fővárosi Művelődési Ház Körtermébe. Itt, a valamikori Illés-klub helyszínén tartja rendszeres összejöveteleit az „Illés Kluboschok Baráti Köre” – minden alkalommal kitűnő hangulatban. Nincs ez másképp október 5-én sem, mikor is illusztris vendégeket köszönthetünk az egykori beat klub kultikus színhelyén. A házigazda FG-4 zenekar - mely az Illés-, Fonográf hagyományok legkövetkezetesebb ápolója – a műsornak keretet adva, kétszer is színpadra lép. Egymás után csendülnek fel az Illés- korszak dalai, köztük olyanok is, amiket a neves beat-banda élőben sosem, vagy csak igen ritkán játszott. A mai este egyik vendége a country & eastern csapat, a Fonográf kitűnő dobosa, a 61. születésnapját ünnepelő Németh Oszkár. Ezúttal nem a dobok mögött, hanem a fronton, a mikrofon mögött jeleskedik, az FG-4 kíséretével. Eddig sohasem hallottam énekelni; kellemes meglepetést okoz a Lökd ide a sört, és a Felépül végre a házunk c. opuszokkal. A másik neves vendég Koncz Zsuzsa, akinek pályája hosszú időn keresztül összefonódott az Illéssel, ill. a Fonográffal. Ezúttal nem lép színpadra, helyette frissen megjelent, tavalyi koncertjét rögzítő, Aréna c. DVD-jét dedikálja rajongóinak. Aztán egy metamorfózis következtében, egyforma zakóban, a híres hegedű-formájú Hohner- basszussal, a lábdob előlapjára festett, kettévágott zöldalma logóval, a színpadon megjelenik négy muzsikus. Aki nem más, mint a Beatles-tribute, Blackbird zenekar, melynek tagsága szóról-szóra megegyezik az FG-4 zenészeivel. A zsúfolásig megtelt Körteremben párnákon ülve, a terített asztalok mellől, az ajtók bejáratánál és a fal mellett álldogálva élvezzük az 1970-es ún. „Tetőkoncert” dalait. A kivetítő vásznon a „Mesés Négyek” láthatók, amint egy londoni bérház lapos tetején, élőben nyomják fantasztikus, máig érvényes dalaikat. A színpadon, szinkronban pedig a Blackbird adja alá a hangot úgy, hogy az ember beleborzong. A Get Back fülbemászó dallama után a Don’t Let Me Down bluesos tempója repít vissza a beat-korszakba. Rock-történeti tény, hogy az engedély nélkül megtartott, ún. „Tetőkoncertet” a londoni rendőrség közbelépése félbeszakította, így az FMH-ban is a Get Back kissé karcosabb változatával zárul a rövid blokk. Ráadásként viszont megkapjuk a Sgt. Peppers…-t, és egy jó kis medley-t. Szünet után visszatér a „Magyar Beatles” reinkarnációja, az Illés-tribute, FG-4. A díszlet némileg megváltozik: a zakót magyaros mellény váltja, Paul McCartney elhíresült basszusgitárja helyett Szörényi Szabolcs világos színű Fenderje dukál. Innentől már a „hagyományos” Illés bulik repertoárja következik, a végére a nagyágyúkkal: Az utcán, Good bye London, Little Richard, Miért hagytuk, hogy így legyen? Kuriózumként a Történet M-ről és Illés Lajos emlékére, az Élünk és meghalunk. Jóleső érzéssel töltött el, hogy a fiatal tribute zenészeknek eszük ágában sem volt példaképeik bőrébe bújni, lemásolni frazírjaikat, hangról-hangra, „egy az egyben” követni az eredeti produkciót. Ellenkezőleg: mindkét formációban – egy adott mozgástér figyelembevételével – igyekeztek kissé saját felfogásukban előadni a nótákat. Mindezt érezhető tisztelettel, kellő zenei alázattal. Felidézve egy legendás korszak hangulatát, tették a dolgukat – mely nem több és nem kevesebb, mint minőséggel szórakoztatni. www.illesklub.hu |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.13 14:36:56 (Szo) 12021. |
A tegnapi buli fergeteges volt és nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük MIEZ, köszönjük Levi! És köszönjük miskocli közönség! |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.13 14:35:20 (Szo) 12020. |
"Olyan, mint a pizza, csak sokkal jobb!" (Ezt nem én találtam ki, csak megerősítem.) |
|
Előzmény: 12019, svédasztal |
svédasztal | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.13 13:12:40 (Szo) 12019. |
Nagyon örülök, hogy ennyire jól sikerült a tegnapi miskolci Illés klub. Sajnos, nem tudtam ott lenni, amit a klubeströl írt sorokat olvasva még jobban sajnálok. Gratulálok a MIEZ-nek a fergeteges sikerhez és a neves vendéghez. PS. Még mindig nem tudom, mi az a krumplilángos |
<< < 710 711 712 713 714 715 716 717 718 > >> |
|