Színváltás: |
|
benzolka | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.03 18:15:59 (V) 13316. |
Halihó, erga, ha ezt látod, akkor tudom, hogy történt! |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.03 18:15:44 (V) 13315. |
Sztem csak át kell majd kicsit rendezni, több szék kellene, ennyi, amúgy elférnénk. | |
Előzmény: 13313, Zsofi |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.03 18:08:17 (V) 13314. |
Azta...Idény nyáron még találkoztunk vele Szentendrén... | |
Előzmény: 13311, Jelbeszéd |
Zsofi | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.03 14:42:47 (V) 13313. |
Örülök, hogy folytatódik a klub! Szerintem jó hely a Fonó, bár sajnos tényleg kicsi nekünk. Móricz Misit és a márciusi vendégeket nagyon várom már! |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.03 13:48:31 (V) 13312. |
Mi is megdöbbenve hallottuk a hírt, hisz reméltük, hogy látjuk ápr. 4-én a Művészetek Palotájában a 60. születésnapi koncertjén. |
|
Előzmény: 13311, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.03 13:42:00 (V) 13311. |
Egy szomorú hír... (a 13 órás hírekben bemondták, és már a neten is fent van... ) Ismét bővül az égi zenekar... sajnos 60 éves korában, Ausztráliában elhunyt Orszáczky Miklós, a legendás Syrius együttes basszusgitárosa. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.03 13:18:59 (V) 13310. |
MÓRICZ MISI AZ ILLÉS KLUBBAN Március 1-jén lesz 60 éves MÓRICZ MIHÁLY gitáros, zeneszerző. A Sakál Vokál-ban láttam először az E épületben. Tolcsvayék és a Trió-tól a KITT Egylet, Fonográf, Koncz Zsuzsa kísérő zenekara, NOcoMMent együttesen keresztül Halász Judit zenekaráig életműve ismert. "A Fonográf gitárhangját adta és csodálatosan énekel." "Szerény alaptermészete beárnyékolja magas fokú gitártudását." "Muzsikusi stílusa összetéveszthetetlenül egyedi." - mondja a szakirodalom és zenész kollégái. Gitárjátéka mellett zeneszerzőként is ismertté vált. A teljesség igénye nélkül: Tolcsvayék és a Trió: Kérlek, jöjj velem; Zalatnay Sarolta: Hajnal; Koncz Zsuzsa: Valamikor gyermekek voltunk, Zöld szemem kék, Kornél és Elvira, Száz év, Unom a sok mesét, Örökzöld holdfény, Nem igaz, Csak legyünk rajta túl, Búcsúdal, Közveszélyes játék. Peremartoni Krisztina színésznő "Én ilyen lány vagyok" című gyermeklemezének legtöbb dalát is ő írta. Halász Judit valamennyi lemezén zeneszerzőként szerepel néhány dallal. STÚDIÓZENÉSZKÉNT: Levi, Tini, Tolcsvay Laci és Cseh Tamás lemezein ismerhető fel jellegzetes gitárjátéka és vokálhangja. Több színpadi műben szerepel az István a királytól az Isten pénzéig. NOcoMMent: A legszebb lázadás, Egy kicsit boldog dal, Várok rád éjszaka, Száll a denevér, Nekünk újra szállni kell, Szerelem dönget a ház kapuján, Újra kezdők, Drágám, Nem kalandoznék, Leduda dal, St. Jupát, Még, Óh, ti lányok, lányok, Nincs út hozzád. FONOGRÁF: Szegény kisfiú panaszai, Az első sorban ült, Zöld, sárga rózsa, Műkritika, Menjünk gyerekek, Vihar előtt, Visszatérés. 50. születésnapját a Stefánia Palotában ünnepeltük. Március 7-ére ELFOGADTA MEGHÍVÁSUNKAT AZ ILLÉS KLUBBA. Néhány dalt majd játszik is az FG-4 kíséretében. Szeretnénk még egy-két meglepetésvendéget hívni MISI 60. SZÜLETÉSNAPJÁRA. |
Lilluka | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.03 12:33:58 (V) 13309. |
Előzmény: 13308, Rock and Roll Rézi |
Rock and Roll Rézi | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.03 12:17:01 (V) 13308. |
Mindjárt gondoltam. Bocsi, hogy közbeékelődtem. Nem volt szándékos. Csak mindössze 2 mp-cel később kellett volna megnyomnom a "Hozzászólás" gombot. | |
Előzmény: 13307, Lilluka |
Lilluka | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.03 12:01:02 (V) 13307. |
Értem ezen Vicát és Lilikét. | |
Előzmény: 13306, Lilluka |
Lilluka | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.03 11:59:45 (V) 13306. |
Tökéletesen egyetértek az előttem szóló két hölgyemény hozzászólásának minden mondatával, szavával, mosolyával. Éljen az Illés, az FG-4!!! |
Rock and Roll Rézi | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.03 11:59:44 (V) 13305. |
Rajtam a megemlékezés és a gyász hangulata uralkodott az est folyamán, és valahogy ehhez a hangulathoz most nem passzolt nálam a Rock&Roll. Majd legközelebb! Egyelőre úgy néz ki, hogy ott tudok lenni a Zappában 20-án 20 órakor, ahol George Hazzára emlékezünk. Számomra ő egy csendes, de tehetséges szólógitárosa volt a Beatles-nek. Nagy tisztelője vagyok. |
|
Előzmény: 13302, GábRock&Roll |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.03 11:13:21 (V) 13304. |
Csak csatlakozni tudok Vicához!Örülök az új helynek, szépen be fogjuk lakni. Nem utolsó sorban pedig nagyon-nagyon köszönjük az Illés családnak, hogy megtiszteltek bennünket látogatásukkal péntek este, remélem, jól érezték magukat, és azt hiszem, nem csak a magam nevében beszélek, ha azt mondom, nagyon örülnénk, ha máskor is vendégül láthatnánk őket a Fonóban! |
GábRock&Roll | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.02 22:12:57 (Szo) 13302. |
- Miben hasonló a villamos, a villamos áram és Rock&Roll Rézi? - - Mindegyik (meg)ráz! Elnézést mindenkitől, a péntek este ezt az ősrégi vicc átdolgozását hozta ki belőlem... Jó volt, picit más, pl. akusztika is, stb. de volt Rock&Roll, nem panaszkodhatom, és a színpad tágasabb, az együttes sem panaszkodhat . |
Sir | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.02 21:50:58 (Szo) 13301. |
És még valami. Remélem a kemény maghoz sorolható , de legalább is nekem nagyon "hiányzók" orvosi igazolással tudják igazolni távollétüket, mert nem tudjuk egyébként igazoltnak elfogadni. |
Sir | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.02 21:45:48 (Szo) 13300. |
Én is csak elismeréssel szólhatok a szervezőkről, bár a hellyel nem volt minden "gömbölyű", de a hangulat sztem fergeteges volt, nem éreztem hogy megszakadt volna valami is, hiszen ugyanúgy együtt éneleltünk mozdultunk, éltünk a dalokkal és a fellépőkkel, amihez ők is rendkívüli módon hozzájárultak. Úgy éreztem , hogy a többszörösen is különleges estéhez méltó produkciókat kaptunk, az FG-4 különösen csodálatos hangulatot teremtett,el voltam tőlük ragadtatva. A hely szűkebbnek érződött, de azért az is fontos szempont, hogy sok új arcot is láttam, ami pozitív, tőlük nem "sajnáltam" a helyet. Az sem volt jó amikor 120-150 ember jött csak el egy klubra. Sok jó ember...... elv alapján, inkább legyen ez. Ha mindenki táncolni akar össze kell tolni inkább az asztalokat. Nekem a legnagyobb élmény volt csak nézni- mert már nem bírtam erővel a táncolást- hogy milyen fergetegesen jól érezték magukat a táncolók, de az asztalnál ülők jó része is. Szerintem ez a legfontosabb. Nekem is van ötletem : a párnákat valahogy be kéne üzemelni, vagy pótolni. Mobilabbak mint a behordott székek. |
Zé | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.02 21:30:55 (Szo) 13299. |
Az új hely egy kicsit szokatlan volt,de nagyon felemelő érzés volt találkozni a régi klubosch barátokkal Útban odafelé a Körterem előtt jöttem el és vegyes érzésekkel gondoltam vissza az ott töltött órákra. De még mindig áll ! |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.02 16:39:55 (Szo) 13297. |
... nekem a padlás tele van ilyennel... És küldtem már belőle az archívumnak, de még lesz biztosan... Az 1968 áprilisi számban lévő slágerlistát majd akkor írom meg, ha aktuális lesz... (hogy 17-e körüli-e? ...havonta jelent meg az IM... és emlékszem, úgy vártuk, mint a messiást... ) |
|
Előzmény: 13292 |
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.02 15:49:23 (Szo) 13296. |
Tibi, Indián, Jánosok, meg minden kedves Szervező! Sajnos itt kisebb a hely, mint a Körteremben volt. Mondom sajnos, de hálásan köszönöm -úgy gondolom mindannyiunk nevében tehetem - , hogy megszerveztétek nekünk a "folytatást". Ami nem volt semmi és fantasztikusan is sikerült Egy ici-pici ötlet. Igaz, sokkal bensőségesebb egy asztal körül ülni, de épp a hely szüke miatt, talán az asztalok rovására, az ülőhelyek számát lehetne bővíteni. Esetlen a falak mentén körbe akár két széksor Nem akarom a kedélyeket borzolni, de az asztalfoglalásokat sem találom szerencsésnek. Én is ígértem ugyan ismerősöknek, még sem sikerült helyet biztosítani nekik, sőt örültem, hogy nekem szorítottak. Nem is igazán csak a saját nevemben beszélek erről, hiszen én vagy egyedül, vagy max. másodmagammal szoktam menni, és egy-két üres széket valahol csak találok, de tényleg elég furán jön ki, hogy kezdéskor már nincs hely. Persze itt nem a vendégasztal foglalására, gondolok, mert az egyértelmű és természetes. De nem akarok még egyszer mentegetőzni "ennyi volt az ötletem". |
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.02.02 15:29:52 (Szo) 13295. |
Hogy megvigasztaljalak, mi 1/4 7-re értünk a Fonóba és már foglalt volt minden hely. Éppen előbb hálálkodtam Gosztonnak, hogy nem egyszerűen, de valahogy szorítottak helyet nekünk. |
|
Előzmény: 13290 |
<< < 652 653 654 655 656 657 658 659 660 > >> |
|