Színváltás: |
|
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.05 22:38:36 (Szo) 111. |
Bár nem sport, nagyon kíváncsi vagyok a holnapi F-1 futamra. |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.02 23:29:02 (Sze) 110. |
Gratulálunk Cseh Lacinak !!! |
Oszi | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.07.31 21:24:52 (H) 109. |
Gratulálok, igazán szép teljesítmény, le a kalappal előtted. Kiegíszítésképpen annyit, hogy a meccs 1965. június 23-án volt, egy nappal a -17. születésnapom után. |
|
Előzmény: 108, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.07.31 20:57:41 (H) 108. |
1965-ben, akkor még VVK-nak hívták (Vásár városok Kupája, később lett UEFA-kupa) a Ferencváros a Juventussal játszotta a döntőt. Eredetileg oda-vissza alapon lett volna, de az olaszoknak valami időpont problémájuk volt, s így a Fradi belement abba, hogy csak egy mérkőzés legyen, amit történetesen Torinóban játszottak. A Fradi győzött 1-0-ra, a gólt Fenyvesi dr. szerezte. (milyen a sors fintora, most is egy "J" betűs csapattal fog játszani a Fradi, csak az a Jászapáti lesz...) Eddig ez az egyetlen magyar európai kupagyőzelem! Döntőben volt még többször magyar csapat, de sajnos nem nyert. Sorrendben: 1964 KEK MTK - Sporting Lisszabon 1968 VVK FTC - Leeds United 1969 VVK U.Dózsa - Newcactle 1975 KEK FTC - Dinamo Kijev 1985 UEFA Videoton - Real Madrid |
Oszi | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.07.31 20:23:56 (H) 107. |
Fő az őszinteség. Én tiszteletben tartom a véleményed, és ezért nem is haragszom meg. Nem kötelező mindenkinek a Fradit szeretni. Nézzük meg közelebbről az úgynevezett futballhuligánok ügyét. Én ezeket a csőcseléket nem nevezném szurkolóknak. Az ilyenek csak a balhét keresik, csak ezért járnak meccsekre, függetlenül a rajtuk lévő zöld-fehér, lila-fehér vagy piros-fehér meztől. Szerintem erről a csapatok egyáltalán nem tehetnek. Mit tudna tenni huszonpár focista és néhány vezető ezek ellen? A rendőrség hatékony fellépésére lenne szükség, és példát kellene statuálni, mint pl. annak idején az angoloknál. Ha rajtam múlna a huligánok sorsa, akkor első alkalommal eltiltanám a focimeccsektől legalább 1 évre + 1 hónap közmunka, második alkalommal örökre eltiltás a focimeccsekről + hosszú évekre börtönbe csuknám. Tényleg ennyire vágod a Fradi dolgait? Akkor egy találós kérdés: Mikor, hol, ki ellen játszott a Fradi nemzetközi kupadöntőt? Mi lett a meccs végeredménye, és ki szerezte a gólt? |
|
Előzmény: 106, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.07.31 19:58:47 (H) 106. |
Na jó, hát kimondom nyíltan (mert őszinte ember vagyok!), mégha ezért most rám fog megharagudni valaki: Nem szeretem a Fradit! És tudjátok miért? A szurkolói, vagy a magát szurkolónak nevezettek miatt! Jó, tudom, nem mindenki olyan, hogy a balhét keresi, de ha megkérdeznek 100 embert, hogy ez melyik csapat szurkolóira jellemző leginkább, akkor 80-90-en a Fradit fogják mondani. Bár ilyen vandálok más táborban is vannak (épp most nézem a híradóban az Újpest diósgyőri kiruccanását), de hidd el, a szavazás eredménye ezt is tükrözi. Persze, mindenki elfogult a saját kedvenceivel, így tökéletesen meg tudom érteni őket is. Valaki azt írta a VB alatt, hogy nem szereti a franciákat. Hát én meg a Fradit nem szeretem! Ettől még az egyik legnagyobb labdarúgónak tartom egyetlen aranylabdásunkat (Albert, 1967), és ötven évre visszamenőleg elmondom a Fradi összeállítását (is), de nem szeretem. ( |
Oszi | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.07.31 15:53:31 (H) 105. |
"A tegnap esti mérleg (TV2) azért tanulságos volt..." Utánanéztem ennek a szavazásnak: KÉRDÉS: Ön örül-e annak, hogy NB II-es lett az FTC? Szavazatok száma: 9.892 Igen: 62,5% Nem: 37,5 % Szerintem ez inkább sajnálatos, mint tanulságos. Végülis legszebb öröm a káröröm ... A magyar ember az sajnos mindig ilyen volt. Én Fradistaként sosem örülnék annak, ha pl. az Újpestet vagy az MTK-t kizárnák ... Igaz, hogy nem szeretem őket, de akkor is ez egy kicsit túlzás. Hulio: Igen, figyeltem. |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.07.31 15:52:46 (H) 104. |
Az előbbi összeállítást gyerekkoromban tanultam meg "egyszuszra" elmondani, de tudom a mai napig a többi csapatét is. Ma meg ??? Mire megtanulom, kicserélődik az egész csapat... |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.07.31 15:50:18 (H) 103. |
Igazad van, a kialakult helyzetért nem a játékosok tehetnek. Én még emlékszem a Géczi - Novák, Mátrai, Dalnoki - Vilezsál, Orosz - Szőke, Varga, Albert, Rákosi, Fenyvesi dr. összetételű csapatra (s bár nem vagyok Fradi drukker) a maiak a szájukra sem vehetik e neveket. |
|
Előzmény: 102, hulio |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.07.31 15:15:23 (H) 102. |
"Hol a Fradi szív?" Az a bizonyos szív a pályán volt. Sokáig. Amíg fociról szólt a labdarúgás (vagy fordítva). A szurkolók megtették a magukét, amikor kimentek a meccsekre, a játékosok is, amikor hozták az eredményeket (amelyek lehettek volna jobbak is). Azok a kalandorok, akik klubvezetésnek titulálják magukat valószínűleg így is elégedettek, hiszen bár jó lett volna még néhány évig fejni ezt a tehenet, így is csurrant-csöppent éppen elég a köcsögükbe. Én csak egy csendes szurkoló vagyok, aki nem jár meccsekre, csak éppen örül, ha a nagybátyja egykori kedvencei győznek, főleg pedig, ha bajnokságot nyernek. Nem tudok teljesen közömbös lenni azzal a csapattal szemben, amelyiknek egy volt jeles játékosa azt mondja, hogy az ő nevével elképzelhetetlennek tartja, hogy más klubnál dolgozzon, de egyébként sem fordult meg a fejében soha ez a lehetőség. Miatta (pontosabban miattuk) a csendes rokonszenvem továbbra is a Fradié. Te is figyeltél, ugye Oszi! |
|
Előzmény: 100, Jelbeszéd |
Oszi | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.07.31 15:09:07 (H) 101. |
Én nem sajnálnám azt az 500-ast, vagy akár többet sem ... De azért nem szívesen fizetnék, hogy a vezetők ezt is ellopják, aztán jövőre megint anyagi gondjai legyenek a Fradinak. | |
Előzmény: 100, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.07.31 14:22:37 (H) 100. |
Ha Magyarországon tényleg van egymillió Fradi szurkoló (én nem vagyok az), akkor fejenként egy ötszázassal már megmenthették volna a Fradit! Tessék összeadni! Hol a Fradi szív? A tegnap esti mérleg (TV2) azért tanulságos volt... |
Oszi | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.07.30 22:56:34 (V) 99. |
Közben Szilvásváradon megbeszéltük Hulioval, hogy maga a tény, hogy másodosztályban indulunk, az ... De mi akkor is kitartunk csapatunk mellett, és bajnokok leszünk most először a másodosztályban. | |
Előzmény: 98, Oszi |
Oszi | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.07.27 20:34:23 (Csü) 98. |
"És hajrá Fradi a másodosztályban!" |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.07.26 08:07:04 (Sze) 97. |
Imádtam a kajak-kenut. Aztán, amikor Wichmann Tamás futam közben kievezett a partra, egy világ omlott össze bennem. Persze, ma is nagy örömmel nézem, ha van szerencsém élő közvetítéshez, de jobbára csak összefoglalókat látok. Az igazságnak tartozom annyival, hogy megjegyezzem, hogy még az a Wichmann-ügy sem okozott olyan bánatot, törést, mint amilyenben a "drága" focistáink részesítettek. Illetve, bánkódik miattuk a fene! Hajrá kajakosok, kenusok! És hajrá Fradi a másodosztályban! |
|
Előzmény: 94, Lilike |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.07.25 23:05:59 (K) 96. |
Remélem is, hogy lesz !!! |
|
Előzmény: 95, Oszi |
Oszi | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.07.25 22:29:27 (K) 95. |
Augusztus 17-20 között lesz a 35. kajak-kenu VB, méghozzá Szegeden. Majd ennek lesz nagy visszhangja. | |
Előzmény: 94, Lilike |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.07.25 21:40:20 (K) 94. |
De nagyon jó látod. Minthogy az sem, hogy lezajlott szép csendben a racicei kajak-kenu Európa-bajnokság és szinte nulla visszhang, holott ha valahol, akkor ebben a sportágban igazán sikeresek vagyunk. |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.07.21 21:18:52 (P) 93. |
Keringett ettől finomabb variáció a Zidane fejelés kapcsán ( De hát a sport nem = foci !!! Lehetne beszélni másról is. Pl. most lesz Bp-enm az úszó EB. Hogy fognak szerepelni a magyarok, éppen két évvel Peking előtt? Nekem ez is egy izgalmas kérdés. Meg hát itt volt nálunk az öttusa EB, amin a magyarok sikeresen szerepeltek, és semmi hang nincs róla... Valahol ez nem igazságos a többi sportággal szemben. Vagy nem jól látom? |
Oszi | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.07.21 17:04:50 (P) 92. |
Még mindig nincs vége a Zidane kontra Materazzi sztorinak, mert új bizonyítékom van Zidane védelmében: |
<< < 12 13 14 15 16 17 18 19 20 > >> |
|