Színváltás: |
|
Linkbeszúrás a fórumba - segítség |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.12.15 15:13:13 (V) 1302. |
Egy kis elő-szilveszteri hangulat. Teljesen véletlenül bukkantam erre, mert nem az én stílusom, de hogy tudjátok, hogy ilyen verzió is létezik: Mulat a király (official) István a király "paródia" |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.10.27 21:44:24 (V) 1301. |
Egyetértek, én is sokáig röhögtem rajta! ...és a dal is jó! hát... "...és az sem bántott engem, hogy egy-két Mercedes elhagyott..." - bár akkoriban valószínűleg még nem voltak felszerelve ilyen komoly berendezésekkel. |
|
Előzmény: 1300, cseresznyevirág |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.10.27 00:02:26 (V) 1300. |
Rég' hallottam már ilyen jó viccet! Én meg küldök hozzá egy kapcsolódó dalt: Janis Joplin - Mercedes Benz (1970.) |
|
Előzmény: 1299, Illésfan |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.10.26 00:36:35 (Szo) 1299. |
Az úton megy a legújabb és legdrágább Mercedes. Hirtelen fékeznie kell és megáll. Néhány másodperc múlva hatalmas csattanás hallatszik az autó hátuljánál. A Merci fedélzeti számítógépe a következő üzenetet írja ki: "Új Plug&Play (Trabant 601S) eszköz csatlakozott. Telepíti hozzá a szoftvert?" |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.09.15 14:58:29 (V) 1298. |
Húszéves érettségi találkozóra készül az osztály. Tanakodnak, hol ünnepeljék meg. Egyikük javasolja: Menjünk a Fekete Bikába, ott bomba csinos pincérnők vannak! A többiek buzgón helyeselnek: - Remek ötlet, menjünk! Harmincéves találkozóra készülnek, ismét gondolkodóba esnek: Hová menjünk, hová menjünk? Egyiküknek eszébe jut: Menjünk a Fekete Bikába, ott hatalmas adagokat szolgálnak fel! Kitűnő ötlet, menjünk! Negyvenéves találkozó előtt újra töprengenek, hol kéne megünnepelni. Menjünk a Fekete Bikába, ott kímélő ételeket is lehet rendelni! Hogy ez nem jutott eszünkbe! Persze, menjünk oda! Az ötvenéves találkozó is elérkezik. Hát most hová menjünk? Menjünk a Fekete Bikába, oda kerekes székkel is simán be lehet jutni! Jaj, de jó, menjünk oda! A hatvanadik évforduló előtt éppúgy tanakodnak. Mit gondoltok, hová menjünk? Menjünk a Fekete Bikába! Hú, de jó, ott még úgysem voltunk soha! |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.28 09:35:40 (Sze) 1297. |
Végre esik az eső! füleimnek. Úgy vártuk már, mint a Messiást. Jól elveri a port; már nagyon ráfért; kezdett elszemtelenedni. |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.20 17:03:47 (K) 1296. |
Ki lehet a mosómedve eszményi társa? A teknősbéka. Miért rossz a tetűnek? Mert hajszálon múlik az élete. Miért tévednek kevesebbet az állatok? Mert tévedni emberi dolog. Mi hasonlít legjobban az emberre? A rendőr. Megszólalásig. Hogyan vetik terhelési próba alá az új hidakat ? Telerakják anyósokkal. ha kibírja jó, ha nem, az is. Mit mond az orosz a halálos ágyán? Szentpétervár. Mivel lepte meg Jimmy a vendégeit? Egy ravasz húzással. Miért jó az ejtőernyősöknek? Mert esőben nem áznak. Hogyan nevezik a vízen járó matrózt? Tengerész gyalogos. Hogy hívják a zöld ruhás szerzetest? Környezetbarát. Mi a különbség a méh és a darázs között? A darázs nem gyűjt vasat. Mi az? Fekete, szikrázik, és a plafonról lóg? Szőke villanyszerelő. Miért szór a szőke morzsát a WC-be? Eteti a toalett-kacsát. Miért jobb az Alzheimer kór a Parkinson kórnál? Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem. Melyik hely a legveszélyesebb a világon? Az ágy, hiszen ott hal meg a lakosság 80 %-a. Mi a legveszélyesebb sütemény? Az esküvői torta. Mi az: kicsi, fekete, és nem bírja el a kaszát? A halál fia. Mi lesz, ha elütnek egy matematikust? Már nem számít. Melyik a legnépszerűbb télen űzött sportág? A hosszútávfűtés. |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.11 16:55:31 (V) 1295. |
"- Maga öregember. Tessék engemet elküldeni, mérnök úr! A mérnök papírra vetette a jelentést s odaadta Mózsinak. Mózsi aztán vállára akasztotta vadászmódra a puskáját s elindult lefele. Annyi esze még volt, hogy ne az ösvényen menjen, ahol rendesen járni szoktak, de annyi már nem, hogy elindulás előtt megtudakolja a jelszót. Így aztán alig ért el a bokrokon keresztül a szomszédos rókalyuk közelébe, valaki akkorát ordított rá, hogy majd hanyatt esett ijedtibe. - Állj! Ki vagy?! - Hű, anyád ne sirasson, de megijesztettél - eresztette ki magából a szívdobogást, de a másik nem hagyta szóhoz jutni. - Jelszó! - ordította torkaszakadtából. - Ne bolondozz, koma - kezdte szép szóval -, sze én vagyok, Táncos Mózsi, innen a szomszédbul... - Jelszót - fenekedett egy szikla alól a másik -, mert beléd lövek! - Ne játszadozz már te, sze háború van! - mérgelődött meg erre Mózsi is. - Ki tarthassa eszibe ezeket a bolondságokat, amikor az életire törnek! De reám ne lőjj, mondom, mer én úgy visszalüvek, te, hogy olyat nem láttál! - Maga az Mózsi bácsi? - szólalt meg erre egy szelídebb hang a szikla mögül. - Én hát, istállóját a fejednek." /Wass Albert: Tizenhárom almafa/ |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.07.08 20:11:43 (H) 1294. |
Tegnap este fergeteges koncertet adott a Fonográf együttes a Rózsavölgyi Kertszínpadon. A koncert végén azzal köszöntek el, hogy a kedvemért bármikor megismétlik a produkciót. …. hozzáteszem, hogy persze anélkül, hogy az idők folyamán egy mákszemnyit is öregednének. És ez így megy tovább … az időm végezetéig. Bródy Jánost is szerződtettem. Hamarosan ő is fellép szólóban. |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.06.15 23:14:03 (Szo) 1293. |
Tisztelettel jelentem, hogy a facebook-on az Illés Kluboschok Baráti Körének a 148. kedvelője vagyok. Kénytelen voltam beregisztrálni ahhoz, hogy mindent lássak, na meg azért is, hogy növeljem a kedvelők számát. Persze megfontoltan, igen szolid ez a bejelentkezésem. Lakcímként például csak ennyit adtam meg: Földvári Kultúrház (ebből egy szakértő rögtön tudja, hogy mi járatban vagyok.) Ja és vegyétek úgy, hogy minden ottani bejegyzés (is) tetszik, anélkül, hogy venném a fáradságot és minden egyes bejegyzésre nyomnék egy tetszik gombot. |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.05.11 18:40:43 (Szo) 1292. |
... ha már egyszer az újrahasznosításnak van itt a korszelleme. Szóval fogtam a kiolvasott könyvet, és kiráztam belőle a betűket egy csészébe... majd lobogó, forrásban levő vízbe szórtam. Aki nem hiszi, járjon utánam. |
|
Előzmény: 1291, cseresznyevirág |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.05.11 17:50:10 (Szo) 1291. |
Olvastam... azután betűtésztalevest főztem. |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.03.27 09:13:56 (Sze) 1290. |
Ha van indián nyár, akkor ez most a norvég, esetleg megkockáztatom a szibériai tavasz? Brrr! A múlt héten még azt csiripelték a madarak, hogy nyitni-kék, most meg olyan csendben vannak, mintha megfázott volna a hangszáluk ebben a zord időben. (Úgy elment a hangjuk, mint Bródy Jánosnak.) A költöző madarak meg több ezer hiába megtett kilométerrel a hátuk mögött azt hiszik, rossz helyen járnak. Pedig dehogy, hiszen egy szintén kiváló hazai együttes is megénekelte: Ez itten kérem Magyarország: http://www.youtube.com/watch?v=j6zoIG4CGRY Gyerekek, egészen biztos, hogy a hétvégén húsvét lesz, nem pedig karácsony??? |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.07.08 13:32:06 (V) 1288. |
„Nagy adomány a humor, mely mindent megment. Mihelyt megjelenik, ingerültségünk és sértődésünk elillan, és helyükre derűs szellem lép.” (Mark Twain) |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.07.03 15:00:56 (K) 1287. |
Nem tudom miért mondják a hazai meteorológusok, hogy afrikai eredetű forróság nyomult be Közép-Európába, ezért van ilyen tikkasztó hőség. Úgy kellett szinte nagyítóval keresnem, hogy hol van jelenleg Afrikában hozzánk hasonló hőség, és csak egy országot találtam az egész kontinensen: Dzsibutit. Lassan inkább arról kellene beszélniük a meteorológusoknak, hogy közép-európai eredetű forróság árasztotta el Afrikát. |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.06.23 23:05:54 (Szo) 1286. |
I love Rock ’n’ Roll |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.06.09 16:12:25 (Szo) 1285. |
London közelebb van mint gondolnád. |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.06.09 15:56:47 (Szo) 1284. |
tejbevonómassza |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.06.09 15:15:02 (Szo) 1283. |
A vándor már két napja nagyon éhes, amikor végre meglát egy régi kis viskót. Bekopog, és kérdi az öregasszonyt, aki ajtót nyit neki: - Öreganyám! Szegény vándor vagyok, nagyon éhes, nincs egy kis étel a számomra? - Fiam, tegnapi leves jó lesz? - Persze öreganyám! Nagyon köszönöm! - Akkor gyere vissza holnap! |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.06.05 22:44:31 (K) 1282. |
Lélegzetvisszafojtva várom, sikerül-e a linkbeszúrás. Életemben először próbálkozom vele. Két macska beszélget |
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >> |
|