Színváltás: |
|
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2015.12.21 23:03:37 (H) 25819. |
Beszámoló a Miskolci ILLÉS Klub programjáról.... egy kis késéssel... Szombaton tartottuk az év utolsó klubnapját a Miskolci ILLÉS klubban. Az est karácsonyi hangulatban telt. Az asztalon adventi gyertya... és már meggyújtottuk a negyediket is... Feltűnően sokan voltunk, pedig nem volt semmilyen sztárvendégünk... Több mint 150-en váltottak jegyet... Először a MIEZ-nek volt egy bejelentése, hogy 2016 márciusában megünnepeljük a zenekar és a klub 10 éves évfordulóját. Ezt követően mutattuk be azt a diát, amit a klubtagok fiatalkori és mostani fényképeiből állítottam össze, alatta Koncz Zsuzsa "Rohan az idő" c. dala ment. Az első részben a MIEZ leköltözött a nézőtérre, és olyan akusztikus koncertet adtak, mint az ILLÉS 1992 karácsonyán... A második rész meglepetéssel kezdődött... Molnár Bözse előadott két karácsonyi dalt, a másodikat a kislányával.... és a harmadik karácsonyi dalba beszálltam én is egy furulyával és az unokám is énekelt... először az ILLÉS klubban... (mit tagadjam, nagyon örültem neki... ) Aztán a MIEZ már fent a színpadon folytatta... nagyon sokan táncoltak.... és így búcsúztattuk az évet... Találkozunk januárban... |
<< 1 >> |
|