Színváltás: |
|
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.13 08:51:44 (Sze) 18431. |
No comment. | |
Előzmény: 18428, szürke bagoly |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.12 23:37:56 (K) 18428. |
Bár nem szeretek "arctalan" emberekkel még egy fórumon sem beszélgetni , az alapító tagság kérésére , most az egyszer még válaszolok , nehogy a fórumot "csak" olvasgatókban , kétségek merüljenek fel szándékaim/szándékaink tisztasága felől. A továbbiakban Neked - legfeljebb akkor válaszolok , ha tudom/tudjuk ki vagy. Az alábbiak olvasása után - bízom benne - világossá és tisztává válik a háttér ( bár érdekes , ezek a dolgok az elmúlt majd két évtizedben senkit sem érdekeltek) A vasárnapi bulit nem az egyesület szervezi , hanem egy személyben én , az ötlet - ILLÉS - FONOGRÁF tribute zenekarok fesztiválja - is az enyém , régen dédelgetett álmom. A tribute kifejezés jelentése : hogy művészek egy számukra meghatározó előadó/zenekar munkássága előtt tisztelegnek egy lemezen/koncerten fel- és átdolgozásaikkal. 1992 és 2006 között is a saját cégem szerződött / szervezett / számlázott , mégis azt írtuk ki hogy "kluBOSCHok" , és ezt nem is tiltja semmilyen törvény A plakátra is az van írva , hogy a "....... egyesület bemutatja " , ez nem szervezést jelent. A jegyeket is a TEMI FMH árulja nem mi. A bevételből nekünk járó pénzt ( a bruttó összegből , a költségek levonása utáni szerződés szerinti %-ot) pedig majd akkor utalják , ha lesz bankszámlája a bejegyzett egyesületnek. A fellépő zenekarok is majd akkor kapják meg , számla ellenében a "gázsijukat", azaz a vasárnapi bulit előre megfinanszírozzák saját zsebből ! Egyesületi tagsági díjakat , sem szedtünk/szedünk még , ugyanez okból. Az alapító okiratot és minden más egyesülettel kapcsolatos jegyzőkönyvet pedig , mindenki elolvashatja az egyesület székhelyén. A telefonszámom sem titkos hiszen a főoldalon ott van Gittinger Tibiével egyetemben. Amúgy nem törvényi előírás az interneten való közzététel , sőt az az internetes oldal létrehozása sem kötelező. Ez a domain név - kluboschok.hu - , amin fórumozgatunk pl. Horváth Marcell (erga) tulajdona , és Gittinger Tibi és én a saját pénzünkből finanszírozzuk , nem adományokból. |
|
Előzmény: 18424, J. Elvira |
<< 1 >> |
|