G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.17 17:11:19 (H) 11693. |
Ma tartották a Benczúr palotában Mahó Andrea Más lesz a holnap című A. L. Webber dalokat tartalmazó CD lemezének sajtótájékoztatóját. Mahó Andrea úgy robbant be a színházi világba, mint egy üstökös. Már 2003-ban megkapta az Év Musical Énekese díjat is, s azóta számtalan zenés darabot vitt sikerre. Ő Christine az Operaház fantomjában, Mary a Volt egyszer egy csapatban, de az elmúlt években is játszott a Nyomorultakban, a Miss Saigonban, a Rómeó és Júliában és a Szépség és a Szörnyetegben is. Andrew Lloyd Webber miután látta Christine-ként, már ragaszkodott szerepléséhez a Volt egyszer egy csapat magyar verziójánál. Jelenleg Andreát tartja az egyik legjobb Webber előadónak. A mai nappal valóra vált Mahó Andrea álma, albumot adhatott ki. A lemez alkotógárdáját nem kell külön bemutatni a nagyérdeműnek, hiszen Bródy János mellett olyan nevek működtek közre elkészítésében, mint Kocsák Tibor, Zsoldos Béla, Miller Zoltán, Csengeri Attila vagy Rátonyi Róbert. Producer, manager: Mentler Krisztina. Művészeti tanácsadó: Bródy János A címadó Más lesz a holnap c. dalt bemutató videoklipet THJ Tóth János készítette. A CD holnaptól kapható az üzletekben az Universal Kiadó gondozásában. |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.16 19:38:42 (V) 11692. |
Még nem hallottam a SHADES zenekarról, de nagyon kíváncsi vagyok rá! Annál is inkább mert imádom az instrumentális gitárzenét. Főiskolás koromban mindíg ez szólt tanulás közben, mert kellemes háttárzene volt, és a szöveg nem vonta el a figyelmem... És a Shadows zenéje (nekem) ma is élmény. Jó hallgatni, jó rá táncolni, s nem utolsósorban a mi korosztályunknak jó rá nosztalgiázni... Kis hazánkban kevés zenekar foglalkozik ilyennel, de akad egy-kettő. A Hundows nevű zenekarnak pl. két CD-je is megjelent, s ők Shadows stílusú zenét játszanak, sőt, van a lemezükön néhány egykori magyar sláger is - instrumentális feldolgozásban. Szegény Faragó Judynak is volt három ilyen lemeze, ő köztudomásúan imádta a Shadows zenéjét.... s az egyik lemezén rajta van az "Első villamos" c. Tolcsvay-Bródy szerzemény is... És a hőskorban az Illés is ilyenekkel kezdett... A magányos, Üzenet Eddynek, Johnny guitár, Protonok tánca, Séta az aranyhúrokon stb. |
|
Előzmény: 11687, G.TIBI |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.16 19:26:39 (V) 11691. |
Nagyon szép a szöveg... (ez még dallam nélkül is jó!) Kíváncsian várom a másikat ! |
|
Előzmény: 11688, G.TIBI |
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.16 19:21:33 (V) 11690. |
Gyönyörű! De jó lenne Tini előadásában élőben hallani!!! ![]() ![]() Ugye milyen szerény vagyok? |
|
Előzmény: 11688, G.TIBI |
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.16 19:16:38 (V) 11689. |
"Meghívtuk őket először a klubba a nézőtérre, és távlati tervekben szerepel a 4 tagú zenekar élő fellépése az FMH-ban." Nagyon jó!!!! Köszi előre is. Én minden esetre boldogan hallgatnám meg őket, nagyon szeretem a Shadows dalokat. |
|
Előzmény: 11687, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.16 15:25:43 (V) 11688. |
Itt az egyik legújabb Bródy-szöveg! Szép Új Év (Perfect Year) Még néhány perc, és ránk köszönt Egy újabb év az égen fönt S itt lenn a föld vad táncot jár Az új világ előttünk áll Nem szükséges fényes díszlet Ami kell az itt van rég Ha velem vagy, boldog lesz majd A Szép Új Év A régitől búcsúzni kell A Szép Új Év már oly közel Későre jár, miénk az éj Miénk e dal s a szenvedély Nem szükséges fényes díszlet Ami kell, az itt van rég Ha velem vagy, boldog lesz majd A Szép Új Év (szóló) Éjfélre jár jöjj hát közel Egy új kaland kezdődik el Egy újabb év, egy új esély S a szívünkben a szenvedély Nem szükséges fényes díszlet Ami kell, az itt van rég Ha velem vagy, boldog lesz majd A Szép Új Év Nem szükséges fényes díszlet Ami kell, az itt van rég Velem maradj, s boldog lesz majd A Szép Új Év /Megköszönjük Bródy Tininek, hogy megjelenés előtt rendelkezésünkre bocsátotta az új dalszöveget. A másik dal és a további részletek a hétfő esti Fórumban!/ |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.16 15:02:11 (V) 11687. |
A SHADES gitárzenekar bemutatása (meghallgatás után) - Jánossy Béla hangmérnök hívta fel figyelmünket a PHOENIX "StúDiósdi"-ben demo felvételt készítő zenekarra. Gitárslágereket játszanak az 50-es, 60-as évekből. /Shadows, Sponichs, Ventures/. --Áprilisban egy zártkörű rendezvényen a Várklubban együtt játszottak az FG-4 zenekarral. Számukra is nagy élmény az Illés együttes valamikori színpadán állni és zenélni. - Hollandiában részt vettek egy Shadows fesztiválon. - Meghívtuk őket először a klubba a nézőtérre, és távlati tervekben szerepel a 4 tagú zenekar élő fellépése az FMH-ban. |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.15 21:21:36 (Szo) 11686. |
A műszaki topicban válaszolok. ![]() |
|
Előzmény: 11671, benzol |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.15 20:44:36 (Szo) 11685. |
Akkor elismerésem a tanárnőnek, hogy ötössel jutalmazott Téged! ![]() |
|
Előzmény: 11676, attila0427 |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.15 09:51:10 (Szo) 11684. |
Tegnap Gödöllőn a királyi kastélyban nagyon szép koncertet tartott egy múlt századi szerző, ahogy a Mester önnönmagát aposztrofálta. Köszönjük!![]() |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.15 09:11:06 (Szo) 11683. |
Szép napot mindenkinek ! Folytatva a tegnapi miskolci klub beszámolót... A MIEZ először játszott a nagyszínpadon. Igaz, kicsit (nem nagyon) távolabb kerültek, de a hangzás sokkal jobb volt! (és több hely maradt a táncosoknak...) Az elején vetítés volt a MIEZ életéről. A fiúk hoztak egy-két meglepetést, azaz eljátszottak néhány új számot.... még az "István, a király"-ból is volt két betétdal. Az "Eljöttél"-ben Viktor még harmonikázott is... És Gábor, a billentyűs is megtanult mosolyogni... szóval nagyon jó volt a hangulat.... Folytatás október 12-én... |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 23:34:59 (P) 11682. |
Most értem haza a Miskolcról az ILLÉS klubból. Nagyon jó volt ! Mondhatnám eddig ez volt a legjobb! A srácok kitettek magukért ! Itt volt Svédasztal is. Legközelebb október 12-én lesz Miskolcon ILLÉS klub. Majd még írok bővebben is a ma estéről... Jó éjt! |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 23:32:30 (P) 11681. |
Attól függ milyen idős, és milyen csinos a tanárnő....? Örülök, hogy kaptál érte ötöst, és örülök, ha segíthettem! |
|
Előzmény: 11679, attila0427 |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 20:35:28 (P) 11680. |
"Atyák, kaptam egy levelet, miszerint a következő klubon már 1300 Ft a belépőjegy ára. Ez igaz? Javítsam át a plakátot?" - ezt a kérdést tette fel Marcell , mert kapott egy levelet "Vicus"-tól , miszerint szeptemberben ennyit kellett fizetnie , mivel nincs tagságija. Rákérdeztem az FMH vezetőségénél és kiderült , hogy a nyár folyamán egy igazgatói döntés alapján minden rendezvény belépő árait emelték néhány száz forintal , így nálunk is 100 ft.emelésre került sor , ami "csak" a nem klubtagokra vonatkozik.Sajnos erről bennünket (vezetőség) elfelejtettek tájékoztatni.Ennek ellenére szives elnézéseteket kérem az FMH vezetősége nevében is . Tehát októbertől : a tagságis jegy változatlanul ezer ft. , a tagsági nélküli pedig az emelésssel , ezerhároszáz ft. lesz. |
attila0427 | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 20:33:20 (P) 11679. |
Azért ezektől még messze állok, de tetszik a dal szövege. ![]() |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 20:21:32 (P) 11678. |
Természetesen ez is Bródy János . |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 20:20:17 (P) 11677. |
Tőlem pedig jutalmul kapod : A tanárnő Megtaláltam a szerelmet sok-sok év után Tanárnő a szerelmem egy csodálatos leány A tanárnőt sokan ismerik s én nem csodálkozom Rokonszenves jelenség és megértő nagyon Én vagyok az egyetlen kit ingyen is tanít Elárulom, hogy a szerelmem csak értem dolgozik A tanítványai tisztelik mert jó a módszere A tandíjat sem sokallják bár drága az ideje Én vagyok az egyetlen kit ingyen is tanít Hisz mondtam már, hogy a szerelmem csak értem dolgozik Azt mondják a barátaim akikre hallgatok Hogy messze legjobban ő tanít s én igazán büszke vagyok Mert én vagyok az egyetlen kit ingyen is tanít De legjobb mikor a szerelmem velem dolgozik Azt hiszem, hogy egy szép napon feleségül veszem Ha lesz majd egy-két gyerekünk dolgozni nem engedem Bár én vagyok az egyetlen kit ingyen is tanít Az igazság az, hogy nem szeretem ha annyit dolgozik |
|
Előzmény: 11676, attila0427 |
attila0427 | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 19:49:11 (P) 11676. |
Üdv! A honorárium egy jeles lett, amiért "kijavítottam" a tanárnőt. Elmondtam mindent, amit Jelbeszéd írt le, és csodálkozott is. Mégegyszer köszönöm a gyors választ. |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 18:19:28 (P) 11675. |
Örülök, Cila, hogy nem lett komolyabb bajod! Remélem októberben találkozuk! ![]() |
|
Előzmény: 11664, Cila |
Zé | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 17:40:40 (P) 11674. |
Régebben én is szerettem motorozni,de csak ha én vezettem - hátul egyszerűen nem érzem magam biztonságban. Simsonom volt,kb 15000 km-t tettem bele ![]() Párszor vezettem komolyabb gépeket is,de azon nem tudtam ellenállni a kísértésnek-egyszóval őrült lettem arra az időre ![]() Ez az oka,hogy inkább nem veszek nagyobb motort,mert előbb-utóbb baj lenne. Úgy is mondhatnám: félek magamtól ![]() |
|
Előzmény: 11664, Cila |
<< < 728 729 730 731 732 733 734 735 736 > >> |
|