Színváltás: |
|
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.10.05 18:44:37 (V) 15750. |
Szegény Koncz Zsuzsa.... ... a végén csak az lesz, hogy előveszi a nagy és kislemezeit és abból választ... ...hiszen már majd minden dal felkerült ide... Egyetlen dalt írok, ami nekem mindig kedves volt, s ami két évvel később az "Illések és pofonok" lemezre is felkerült.... (bár bevallom őszintén, s ez izlés dolga, nekem az eredeti Koncz verzió mindig jobban tetszett... ) Egy 1967-es kislemez, melynek egy oldalán a "Nézz rám" s a másik oldalán a "Keresem a szót" c. Szörényi-Bródy szerzemény van. Szóval, én szívesen hallanám a "Keresem a szót" c. dalt. |
Noémi | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.10.05 18:42:28 (V) 15749. |
Sziasztok, én is hozzáteszem a kedvenceimet: Ma végre jó a kedvem Hogyan mondjam el Egy év elmúlt Könnyű kis kabátban Csók nélkül képtelenség Egy lány sétál Kornél és Elvira Itt a két kezem Csillag hajnalka Veszteségek Várj míg sötét lesz Későre jár, kedvesem |
kata526 | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.10.05 17:45:11 (V) 15747. |
Na jó, lehet, hogy ez nem ér, de hármat még muszáj hozzáírnom a listámhoz: Zeng az ének Itt a két kezem Kelepce (A 'kötelező' kedvenceim pedig: A város fölött, Miszter Alkohol, Valahol egy lány) |
Speci | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.10.05 17:38:19 (V) 15746. |
Szeretnék pár – szerintem ritkábban hallható – szám címet felsorolni! Az külön öröm lenne, ha ebböl egyet összel meg tudnák élöben hallgatni! Elszállt a nyár Végre, végre Andre (Je t´aime) Egy év elmúlt Vörös Rébék Bordódi Kristóf |
Az Utolsó Európai | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.10.05 17:37:50 (V) 15745. |
Sziasztok, A számomra legkedvesebb dalok listája igen hosszú lenne, ezért kivonatolok belőle egy kezelhető hosszúságút... - Ki mondta - Kis virág - Mondd el, ha látod őt - A világ végén - Elszállt a nyár - Amikor - Egy év elmúlt - Kelepce - Későre jár, kedvesem - Valamikor gyerekek voltunk - Gyerekjátékok - Egy lány sétál a domboldalon - Két karodban - A walesi bárdok - A város fölött - A város közepén - Az egyes emberek dala együtt - Könnyű kiskabátban (de akár az egész Valahol lemezt beírhatnám...) - Jelbeszéd - Amíg emlékezünk - Rozi tud valamit - Száz év - Késő van - A gondolat - Előszó - Itt a két kezem - A világ végén - Mondd el, ha kell - Mire vársz kedvesem - Csillagkaland - Vörös Rébék - Szondi két apródja De a kihagyott kedvencek listája hosszabb... |
svédasztal | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.10.05 17:25:32 (V) 15744. |
Akkor jöjjön a klub svédországi tagozatának listája: A szél Korai még Te voltál Én nem tudtam azt kérem Barbara Mondd, hogy szeretsz Csillag hajnalka Egy csöpp kis ész Kis herceg A napfény Vigyázz, ha jön a vonat Elbújtam (és már nem találsz rám) A telefon Kelepce Ki mondta Hé mama Mit tegyen egy kislány Gyerekjátékok Aranka néni Valamikor gyerekek voltunk Nyolcesztendös lányok Betlehemi királyok Elöre nézz, babám Megértö mosoly Kornél és Elvira Mire felnö a gyerek Elöszó Védd magad Bordódi Kristóf Csók nélkül képtelenség Száz év Labdaszedegetö Veszteségek Öszinte bohóc A vurstli És most itt vagy velem Azt hitted, kis bolond Várj, míg sötét lesz Rég volt, szép volt Ma végre jó a kedvem I love you Zeng az ének Ha fordul a világ A hitetlenség átka Ne veszítsd el a fejed Közveszélyes játék Talán még túl fiatal vagy A lány, akinek tiszta szeme volt Vigyázz magadra ...és nagyon szeretnénk, ha minél több Fonográf-tag lenne a zenekarban... |
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.10.05 17:02:43 (V) 15743. |
A "kötelezőkön" kívül számomra kedves emlékeket idéznek és szívemhez különösen közel állnak a következő dalok: Amikor Vigyázz, ha jön a vonat Én nem tudtam azt kérem Elszállt a nyár Valaki kell, hogy szeressen Azt hitted, kis bolond Négy év után Volt egyszer egy lány André, je t'aime Gyerekjátékok Csillag Hajnalka A város Valamikor gyerekek voltunk Szemed tükre A világ végén Egy év elmúlt Ma végre jó a kedvem Légy óvatos Könnyű kiskabátban |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.10.05 16:47:34 (V) 15742. |
A város felett A város közepén Kárpáthyék lánya Ha ezeket játszaná, még talán én is elmennék a konczertre |
Lutzifer | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.10.05 16:00:20 (V) 15741. |
Sziasztok, Új tag vagyok, ebben a pillanatban regisztráltam. Eddig csak olvastalak Benneteket, de a dalkiválasztáshoz én is adnám a listámat. Íme: Előszó (részletek) A lány, akinek tiszta szeme volt A város Csillagvirág Éjféli nap Élünk csendesen Esik eső Északi fény Felemás őszi ének Hová tűntek azok az évek? Itt a két kezem Ki minek gondol... Kis virág Őszinte bohóc Valaki kell, hogy szeressen |
Zsofi | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.10.05 15:39:29 (V) 15739. |
Örülök a kezdeményezésnek, én ezekre gondoltam: Hajnali lány Én nem tudtam azt kérem Szinga-linga Hull a levél A telefon Margarita Csillagkaland Két karodban Vörös Rébék Rejtelmek Megértő mosoly Zöld szemem kék Kornél és Elvira Csók nélkül képtelenség Könnyű kiskabátban A vurstli Ma végre jó a kedvem Ne hagyj engem Zeng az ének Vigyázz magadra Dúdoló Te is tudod A lány, akinek tiszta szeme volt Becsület, rend Északi fény Fényvándor Suzanne |
kata526 | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.10.05 15:22:17 (V) 15738. |
Sziasztok, amiket én nagyon szeretek (a 'kötelezők' mellett): Könnyű kiskabátban Valamikor gyerekek voltunk Egy lány sétál a domboldalon Hej tedd rá Karolj át Ma végre jó a kedvem Előre nézz, babám Csók nélkül képtelenség Szél hozott, szél visz el Utóbbi négyet szokták nagyon szeretni, amikor játsszuk Tamással. |
béla a '60-as évekből | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.10.05 15:04:22 (V) 15736. |
Elvétve hallható, a méltatlanul elfeledett "Négy szomorú szürke fal" | |
Előzmény: 15734, G.TIBI |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.10.05 14:41:16 (V) 15735. |
Ma végre jó a kedvem | |
Előzmény: 15734, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.10.05 14:20:14 (V) 15734. |
Indítom a KONCZ-DALKIVÁLASZTÁS LISTÁJÁT - Köszönöm - Kelepce - Valaki kell, hogy szeressen - Élek, s hogy meddig - André, je t'aime - Barbara - És most itt vagy velem - Ma végre jó a kedvem - Egy év elmúlt - Közveszélyes játék - Hogy mondjam el - Te meg én - Kis herceg - Ez az a ház - Egy fiatal költő emlékére |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.10.05 14:12:58 (V) 15733. |
KONCZ ZSUZSA AZZAL A KÉRÉSSEL FORDULT AZ ILLÉS KLUB TAGJAI FELÉ, HOGY TEGYENEK JAVASLATOKAT A LEGKÖZELEBBI KONCERTTURNÉJÁNAK DALKIVÁLASZTÁSÁHOZ. Okt. 16-án indul Keszthelyről az országos turné és dec. 29-én ér véget a Budapest Sportarénában. A koncertsorozat címe: "KÖSZÖNET KONCERT" Zsuzsa ezzel szeretné megköszönni a közönségének az évtizedek óta tartó támogatást. Nem a "kötelezően" elhangzó dalokra gondol természetesen, hanem az alig ismert, esetleg nagyon kedvelt vagy ritkán hallott számokra. KÉRJÜK, AMELY DALOKAT SZÍVESEN HALLANÁTOK A KONCERTEN, AZOKAT ÍRJÁTOK BE IDE A FÓRUMBA. A listára kerültekből történik a válogatás. |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.10.05 14:00:35 (V) 15732. |
Kedves Tagok! A http://www.vorosistvan.hu fórum-bejegyzésben írja egy rajongó az okt. 3-ai klubnapunk után - ha valaki még nem olvasta volna - ,hogy idézem: "Nagyon tetszett a légkör, és ahogy a számomra ismeretlen emberek, ismerősként fogadtak. Örülök, hogy ott voltam." |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.10.05 13:33:20 (V) 15731. |
Igen, már a Miskolci Művészetek Háza honlapján is rajta van. Háááát.... kicsit elcsúszott a megemlékezés... 1973. június 10-én volt, s életem nagy élményei közé tartozik... Tolcsvay Béla szerint valakinek megvan a filmfelvétel is róla, de "ül" rajta... Nagyon sok zenekar fellépett ott, az akkori magyar popzenekarok krémje (most hadd ne részletezzem) és természetesen ott volt a most fellépő két zenész, Bródy és Tolcsvay Laci is. Játszottak együtt és külön-külön is... mivel volt Illés, Tolcsvay & Trió és KITT egylet is. Kíváncsian várom az október 11-i miskolci koncertet... |
|
Előzmény: 15729, erga |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.10.05 13:07:37 (V) 15730. |
Szép napot Mindenkinek! Tegnap megtörtént a MIEZ első külföldi fellépése! A felvidéki Losonc mellett játszottak a fiúk, nagy sikerrel. A rendező azt mondta, máskor is hívja őket! Ma délután 17 órától Tokajban játszik a MIEZ a borfesztiválon. |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.10.05 09:12:11 (V) 15729. |
Október 11-én (szombaton) este Bródy János és Tolcsvay László ad koncertet Miskolcon a Művészetek házában, kísér a NOcoMMent - megemlékezésül a 35 évvel ezelőtti első magyar rockfesztiválra. |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.10.04 19:57:17 (Szo) 15728. |
Szép volt Pisti, gratulálok! Gyere máskor is!!! És jó volt látni, hogy neki is nagyon tetszett az FG-4! |
<< < 552 553 554 555 556 557 558 559 560 > >> |
|