Színváltás: |
|
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.25 08:50:15 (P) 18243. |
Karácsonyi dal ( 1978, Fonográf kislemez ) December végén mindig van egy nap Mikor az ember ajándékot kap A szeretet ünnepén A szemekben kigyúl a fény Mért nem, ó, miért nem szinte érthetetlen Mért nincs minden áldott nap karácsony A szeretetnél nincs nagyobb erő Ez minden évben egyszer érthető Ha ez az igazság Legyen hát világosság Mért nem, ó, miért nem én csak azt nem értem Mért nincs minden áldott nap karácsony Ha ez az igazság Legyen hát világosság Mért nem, ó, miért nem én csak azt nem értem Mért nincs minden áldott nap karácsony |
Borella | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.25 07:34:02 (P) 18242. |
Megrázó a tűz utáni képeket megnézni. Kedves FG4 zenekar, kívánom, hogy az újév mindenért kárpótoljon benneteket és adódjon lehetőségetek az újrakezdésre, újraépítkezésre. |
Borella | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.25 07:01:30 (P) 18241. |
Ezt még időben feltöltöttem nektek, de itt a nagy válságban úgy látszik Erga nem vette észre, de így csatolom most már utólag karácsonyra: http://server.vemt.bme.hu/files/index.php?file=/files/2009 Karácsony/karacsonyfa2009.JPG |
Soós Adrienne | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.24 23:58:31 (Csü) 18240. |
Kedves FG-4 zenekar! Őszinte részvétem a tűz miatt, ezzel együtt békés, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket és egy nyugodtabb, szebb új esztendőt kívánok! Kedves Tibi! Köszönöm az ünnepi Halász Judit interjút. Hugom kislányai is rajta nőnek fel. Nagyon szeretik, persze még én is, nem lehet belőle kinőni. Még egyszer áldott, békés karácsonyt és szerencsés, boldog új eszetendőt Neked és a Kedves Feleségednek ill. az egész családnak. Szeretettel: Adrienne |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.24 15:02:34 (Csü) 18239. |
Elég nagy keménység ez a tűzeset, őszinte részvétem. Laci, én annyival tudnék segíteni, hogy visszaadom egy időre a gitárt (ha számít, hogy ehhez valamennyire hozzá vagy szokva). Kitartás és kellemes Karácsonyt! |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.24 13:36:59 (Csü) 18238. |
Halász Judit: a béke ünnepi pillanata |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.24 13:35:09 (Csü) 18237. |
Megdöbbenve olvastuk, illetve láttuk a tűzesettel kapcsolatos híreket. Együttérzünk Veletek! |
Az Utolsó Európai | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.24 12:26:30 (Csü) 18236. |
Lesújtó a hír és a látvány, együttérzek a csapattal. Szívesen segítek is, ha bármiben tudok. Sajnos csak igen korlátozott eszközeim vannak, amiket fölajánlhatok: egy Shure SM-58-as mikrofont és egy elektromos gitárt, ezeket momentán nem használom. Ha hirtelen szükség lenne ilyesmire, keressetek meg. Én hiszek abban, hogy egy ilyen eset - minden tragikumával egyetemben - erősebbé tehet egy csapatot. Biztosra veszem, hogy veletek is így lesz, úrrá fogtok lenni a nehézségeken. |
Speci | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.24 12:21:47 (Csü) 18235. |
Kedves Fiúk! Sajnálattal olvastam a tüzesetröl szóló hírt és képeket. Mégegyszer Nektek és valamennyi klubtársamnak áldott, békés karácsonyt és egy boldogabb új évet kívánok. Speci |
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.24 11:47:02 (Csü) 18234. |
Kedves Fiuk! Végtelenül sajnálom, ami történt. Tudom, ezer más, sokkal fontosabb dolog foglalkoztatott benneteket, mint a mi tájékoztatásunk a tűzesetről, mégis azonnal meg kellett volna tenni, még ha nagyon röviden is. Sok félreértés, vádaskodás elkerülhető lett volna. Békés karácsonyt kívánok Nektek és egy szebb új esztendőt. |
|
Előzmény: 18220, FG-4 |
Kárpátiék lánya | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.24 11:21:57 (Csü) 18233. |
Kedves KluBoschok!! Kellemes ünnepet és boldog békés karácsonyt kívánok. |
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.24 11:19:10 (Csü) 18232. |
Én ebbe a vitába nem szeretnék részt venni, bár van határozott véleményem. Egyetlen dolgot szeretnék mondani, végtelenül sajnálom, hogy így alakultak a dolgok. Elszomorító és egyben beszédes is a 10 db kiváltott tagsági, melynek egyike az enyém. Azért is elszomorító, mert a Körteremben, de még a Fonóban is ennek sokszorosát váltották ki. El lehet gondolkodni mi az oka ennek, mert teljesen biztos vagyok abban, hogy az akkori klubtagok, bármerre is vannak, szívükben az Illés együttes és dalaik most is ugyanazt a kiemelt helyet foglalják el. Nagyon remélem Indián, hogy még 20 évvel megajándékozol bennünket!!!! Számítunk Rád és igazad van, előre kell nézni. Tizenegynéhány éves koromban azt írta Tini az emlékkönyvembe „Aki az Illéséket szereti, rossz ember nem lehet!”. Én most ennek a sok jó embernek, Nektek, nagyon boldog, békés karácsonyi ünnepeket szeretnék kívánni, talán nem veszitek szentségtörésnek, ha ezt egy Piramis dallal teszem. http://www.youtube.com/watch?v=Cwe20nRNC0s&feature=related |
svédasztal | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.24 11:01:47 (Csü) 18231. |
Megdöbbentett a hír és a kozzá tartozó képsor. Pótolhatatlan értékek, relikviák mentek füstbe. Pl. egy 1963-as évjáratú Hofner bass pótlása nagyon nehéz, teljességgel lehetetlen. Remélem, jó biztosításotok van, így, ha más nem, anyagilag valami visszajön. Fogadjátok együttérzésemet. A körülményekhez képest nagyon boldog karácsonyt kívánok a zenekarnak. |
lili26 | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.24 10:48:09 (Csü) 18230. |
Megdöbbentő hírek és képek! Nagyon együttérzek veletek, Fiúk! Remélem, sikerül mihamarabb fölállnotok. Ha ebben tudok segíteni, szóljatok! Addig is kívánok a körülményekhez képest jól elviselhető Karácsonyt, a jövő évre pedig sok-sok sikeres fellépést! |
kata526 | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.24 10:32:44 (Csü) 18229. |
Nagyon sajnálom, ami a zenekarral történt... remélem, mielőbb túljuttok ezen a nehéz időszakon... |
Zsofi | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.24 10:15:40 (Csü) 18228. |
Együttérzésem az FG-4 / Blackbirds zenekarnak! |
absz | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.24 09:39:34 (Csü) 18227. |
Nagyon megdöbbentő és sajnálatos a tűzesetről szóló hír, reméljük, hogy mihamarabb sikerül pótolni a "pótolható" veszteségeket, a lelkiekről nem beszélve.... Ha bármiben segíthetünk, szóljatok. Minden kedves KluBosch Barátunknak boldog, békés ünnepeket kívánunk! A.B.S.Z. zenekar |
The Shades - Zoli | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.24 09:19:40 (Csü) 18225. |
Kedves Fiúk (Blackbirds/FG-4)! Szomorúan hallottuk, majd olvastuk és láttuk a képeit próbatermetekben történt tűzesetnek (a fórumon megadott linken). Együtt tudunk érezni veletek, hiszen nekünk több egymást követő évben hasonló káreseményeink voltak, igaz mi nem a tűzzel, hanem a vízzel küzdöttünk. Amennyiben bármiben tudunk, szívesen segítünk (kölcsön dobszerelés, basszusgitár, gyakorló basszus erősítő), - nehogy emiatt kelljen lemondani bulit - amíg újra talpra áll a csapat. A körülmények dacára is Kellemes Ünnepeket, Békés Boldog Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek! Zoli The Shades |
Joly | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.24 09:05:24 (Csü) 18224. |
Kedves Kluboschok, Fórumozók! Ma, Karácsony szent napján kívánok mindenkinek Békés Karácsonyt és egy jobb Új Évet. Sajnálatos, hogy olyan változások lesznek a Klub életében, amik váratlanul érintették a Klub vezetését és tagjait. De ez nem indok arra, hogy sárt dobáljanak egymásra néhányan. Én személy szerint még most sem akarom elhinni a hírt, de el kell fogadnom. Köszönöm az FG-4-nek, hogy hangulatos estéket varázsoltak nekünk és további sok sikert kívnok nekik. A Beat Klub estéin meg továbbra is találkozunk velük. Még egyszer kívánok mindenkinek békés, szép ünnepeket! |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.24 08:52:59 (Csü) 18223. |
id.Gyurinak : "Szeresd azokat, akik keresik az igazságot, de ne higgy azoknak, akik azt hirdetik, hogy megtalálták!" Bródy János 1992. dec. 22. az ILLÉS kluBOSCHok baráti köre megalakulása napján. Köszi Hulio , hogy a bemutatkozó oldaladon megtaláltam , és eszembe juttatta. Kedves BlackBirds/ FG-4 nagyon sajnálatos ami Veletek történt , miben tudok segíteni ?? |
|
Előzmény: 18220, FG-4 |
<< < 433 434 435 436 437 438 439 440 441 > >> |
|