Színváltás: |
|
fonograf | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.20 18:56:25 (Sze) 18564. |
szép joestét szeretném meg tudni hogy a szigeti koncertol készult-e dvd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.20 18:23:50 (Sze) 18563. |
Szép Napot Mindenkinek! Pénteken este ILLÉS klub Miskolcon! A tervezett program: 19.00 Vetítés a klub őszi felvételeiből 19.30 "Az utcán" - humoros diasor, zenére 19.40 Holdudvar produkció 20.00 Zenei vetélkedő 20.10 MIEZ koncert 1. rész 21.00 Szünet 21.10 MIEZ koncert 2. rész Mindenkit szeretettel várunk! |
Bálint | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.20 18:00:07 (Sze) 18562. |
HULIO ismét kedvemre szólt. És köszöntsük Őt születésnapja előestéjén, Isten éltessen sokáig, boldog születésnapot, jó egészséget kívánok Bálint |
|
Előzmény: 18557, hulio |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.20 15:19:27 (Sze) 18561. |
Szia Putyi ! Jó , hogy "benéztél" , én a többiek nevében is köszönöm , hogy eljöttetek , ráadásul még azt a dalt is eljátszottátok , amit id. Gyurinak egyik levelemben bátorkodtam javasolni. Úgy láttam a másik három zenekarral is jól megértettétek egymást. Még egyszer köszönjük ! |
|
Előzmény: 18552, bekeiistvan |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.20 13:20:56 (Sze) 18560. |
Olvass kicsit tovább végig a fórumon, és rájöhetsz, mire alapozom a véleményemet. Ha ezek után sem, akkor valószínűleg sosem fogsz rájönni. És kívánom, hogy ne is történjen Veled ilyesmi. | |
Előzmény: 18558, b.kati |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.20 13:00:00 (Sze) 18559. |
Azt sosem lett volna szabad magától működő alapvetésként kezelni, hogy ezeknek a zenéknek a szeretete önmagában egy közösséget összetarthat (azaz, hosszú távon csak attól nem lesz haver senki sem, hogy szereti az Illést). Nem, az nem bírja ki, ha emellett nincs meg az a nyíltság, ami a kölcsönös bizalomnak a jele. A stílusokon pedig lehet vitatkozni, de itt nem csak ezzel van nagy baj. Tartalmi kérdésekre nem érkeznek válaszok, úgy meg nem lehet tovább lépni. |
|
Előzmény: 18557, hulio |
b.kati | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.20 12:31:06 (Sze) 18558. |
Kedves Lilike! Nem tudom, hogy honnét veszed a bátorságot, hogy ilyen hangnemben nyilatkozzál Indiánról? Manipulátor és köpönyegforgató? Talán, ha megmagyaráznád, hogy mire alapozod ezeket a kijelentéseket, biztosan okosabb lennék! Felháborítónak tartom ezt a szemtelen stílust! Kicsit több tiszteletet érdemel az az ember, aki már akkor népszerűsítette az Illés dalokat, amikor Te még meg sem születtél, és azóta is teszi ezt fáradhatatlanul. Szerencsére a véleményeddel csak az ismeretlenség homályában lapuló J.Elvira ért egyet, fantomokkal pedig nem vitatkozom. A többiek nevében, akik velem értenek egyet köszönjük Indiánnak a munkáját (és természetesen a többi szervezőnek is), hogy ott lehettünk a vasárnapi remek bulin! |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.20 12:22:14 (Sze) 18557. |
Kedves Felek! Megosztom Veletek értelmetlen és felesleges töprengéseim kivonatát. Nagyon sajnálom, hogy a mostani állapotba kellett jutnia a klubnak. A klub alatt értve am blokk a baráti kört, az összejöveteleket, rendezvényeket, a működést, a zenekarokat, a csoportok és egyének közti viszonyokat. Az okokat mindegyik Fél a másikban látja. Én nem kívánok idézni senkinek a korábbi véleményeiből, hozzászólásaiból. Mindenkinél találhatunk ellentmondásokat. Sokkal inkább számít az, hogy milyen benyomások maradnak az emberben hosszú távon. Szerintem álságos dolog bárkinek azt állítania, hogy értetlenül áll a fejlemények kavalkádjában. Nem mondok neveket, nem fogok személyeskedni. De mégis, egy kivételt teszek. Érdemes elgondolkodni azon, hogy a "rezso" elvetette magok micsoda termékeny talajra hullottak. Szomorú látni, hogy voltak, akik még a látszatát sem akarták megőrizni a klub egységének, a zenekar(unk) iránti lojalitásnak. Mások meg, néhány kivételtől eltekintve, a megosztó kísérleteket kezdetben jelentéktelennek feltételezve, tétlenül nézték az indulatok fokozódását. Aztán hirtelen felbukkant a háttérben folyó alkudozások, jövőépítő tervek csepegtetése, és a félinformációk napvilágra kerülése tovább polarizálta az egyre élesedő ellentéteket, amin már a teljes kiteregetés sem segített. A fórumon írogatók többsége semmit sem tehet azon kívül, hogy tépelődik az érzéseivel, érzelmeivel tűzdelt ismeretek birtokában (esetleg megosztja a gondolatait, véleményét), megoldást csak Ti, Felek hozhattok. Ami az utóbbi időben történt, méltatlan a szóban és lélekben kitűzött célokkal, és különösen az Illés és a Fonográf tagjaival szemben. Tudom, hogy nem éppen tetszetős így, általánosítva fogalmazni, de gondolom, hogy aki bármilyen kis mértékben is magáénak érzi az "ügyet", mindenki tudja magáról, hogy a mai állapothoz érkezésben van-e kisebb-nagyobb hozzájárulása, vagy sem. Én is tudom magamról. Nem jó, ha úgy teszünk, mintha nem történt volna semmi, ugyanakkor most már jó lenne megtalálni a lecsillapodáshoz vezető utat. Gondoljátok el, hogy ezzel a szerencsétlen helyzettel a Nagyokat is, akikért a szívünk még mindig együtt dobban, állásfoglalásra kényszerítjük, ami aztán tényleg nem méltó sem hozzánk, sem hozzájuk. Lehet, hogy ez a kifejezés, hogy "hozzánk" már nem is értelmezhető, mert már nem vagyunk "mi"? Nem mondom meg, hogy mi a teendő. Biztosan van, aki tudja, és, ha teheti, meg is teszi. Vagy nem… És kérem, hogy ne sértődjön meg senki sem! Aki úgy érzi, hogy róla beszéltem, tudja, hogy nem, hanem a másikról! Külön az egyesületről néhány szó. Biztos vagyok benne, hogy semmi probléma nem lesz a jogszerűségével, mert, ha bejegyzik (a hosszas és alapos előkészítés után), egyszerűen nem lehet, hogy probléma legyen. Minden tekintetben szabályozott működésre kötelezett lesz, és kénytelen is lesz szabályozott keretek között működni. Persze ettől még lehet aggódni érte, hogy mi lesz addig… |
ouldamar | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.20 11:55:12 (Sze) 18556. |
Szépek a képek Mister Svédasztal |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.20 11:40:04 (Sze) 18555. |
Én is gratulálok Nektek (is), mert konkrétan akkora bulit csináltatok, hogy nem voltam benne biztos, hogy egyben marad a színpad a végére. | |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.20 11:39:22 (Sze) 18554. |
A többibe nem köthetek, de amúgy sem akarok. Leírtad a véleményed, amit tiszteletben tartok, annak ellenére is, hogy nagy vonalakban nem értek egyet vele. Mindenesetre van valami, amit nem értek. Ha ez a véleményed Indiánról, mi motivál arra, hogy ezt ilyen túlméretezett írások formájában közzé tedd, ráadásul pont ezen a honlapon? Miért gondolod, hogy ez célravezetőbb, mint a bölcs hallgatás, amit épp Tibiben szeretsz? |
|
Előzmény: 18551, J. Elvira |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.20 11:29:44 (Sze) 18553. |
Én csak thankelni tudom a zenekar nevében a very elismerő véleményt | |
bekeiistvan | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.20 11:17:03 (Sze) 18552. |
Sziasztok! Már rég olvastam a fórumot, de látom, hogy minden változatlan. Zajlik az élet. Szeretnék gratulálni a 3 zenekarnak, nagyon Enjoy-oltam a Show-ikat. Üdv: Putyi |
J. Elvira | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.20 11:12:21 (Sze) 18551. |
Az is lehet, nem tudom, valóban pontatlan voltam, nem néztem utána. De nem ez volt a levelem lényegi eleme, csak ebbe az egy pontba tudsz belekötni? |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.20 10:55:55 (Sze) 18550. |
Hű, miért is nem kultúrált? (amúgy ezt a szót hosszú ú-val írjuk) Röviddel írjuk. |
J. Elvira | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.20 10:44:46 (Sze) 18549. |
"J. Elvira pedig se nem kulturált... " Hű, miért is nem kultúrált? (amúgy ezt a szót hosszú ú-val írjuk). Azért nem kultúrált, mert nem a Te pajtid? Minden kérdésemet tisztességesen tettem fel! Semmi kultúrálatlan dolgot nem írtam, de kérlek másold be ami szerinted az volt. A gyökér dolognál Te dobtad fel a magas labdát, amit többen leütöttünk (Benzol, Lilike, én) Ha kultúrálatlan lennék, akkor bele mentem volna Erga egyszerű provokálásaiba, mert bunkón én is be tudok ám szólni, és elküldeni mindenkit melegebb éghajlatra! Amúgy az egyszikűség az jó dolog, legalább egyszerű mivoltomban boldog ember vagyok. "Na pláne , hogy az FG-4-en - ahol 2009.09.23 és 12.23 között egyetlen bejegyzés sem történt , s lám azóta , hogy felpezsdült az "élet"." Valóban nem történt bejegyzés, talán azért mert béke volt és amit kellett megbeszéltek a rajongók egymással a klubban, koncerten, vagy a BlackBirds fórumon, oda ugyanis ugyanazok járnak. Kedves szürke bagoly, amúgy Te miért itt írsz Gyurinak?? Miért nem az FG-4 fórmunon írsz neki, ő ott tette ezen kijelentéseit (persze nem Téged akart tájékoztatni, hanem másokat). Legyél szíves ott kérdezni tőle, ha van kérdésed, ne itt. Mert Ő nem ide írt, ez egy tök más fórum. "Néhányan valósággal kivirultak - mert talán nehezen bírják elviselni , hogy sokak örömére , haladunk az évtizedek óta - magunk által kijelölt - utunkon" Nem az a baj, hogy merre haladsz/haladtok, annak csak örülni lehet, hanem a módszereiddel van hatalmas baj, és az intézkedéseiddel van baja sokaknak, még azoknak is akik ide ezt nem merik beírni. Tudok róla, hogy sok mindenkinek nem tetszenek a módszereid és áskálódásait, csak nem szegülnek Veled szembe, mert az évek összekötnek Titeket. És, ha tanácsolhatom, nagyon becsüld meg ezeket az embereket, az egyesületed tagjait, hogy mindennek ellenére kiállnak melletted (ez nagyon szép tőlük), legalább velük legyél majd mindig korrekt az elkövetkezendő időkben, és őket ne verd át soha, ne vidd bele őket a piszkos dolgaidba (pl., hogy kérésedre azt mondják, hogy volt alapszabály az alakuló gyűlésen, holott mindenki tudja, hogy nem volt). És sok satöbbi. Amúgy senkit nem érdekel, hogy milyen külön klubot csinálsz, szerintem sokan inkább örülnek, hogy végre külön utakon jársz. Nem is értem miért kérkedsz állandóan magaddal, meg a mögötted álló évekkel. A mögötted álló éveket és tetteket azt senki nem is vitatta el soha! Tényleg soha! Ezért nem is értem miért kérkedsz vele állandóan, holott bölcs embernek tartod magad. A bölcs ember soha nem kérkedik a tudásával, tetteivel! Aki igazán bölcs, az soha nem kérkedik, nem követeli ki magának a címeket és jogosultságokat, nem akar a többi ember fölé kerülni! Te ennek az ellenkezőjét teszed. A bölcs ember önmaga tudásával, viselkedésével vívja ki magának a tiszteletet és megbecsülést, és csenben adja át tapasztalatait, tudását a következő generációknak. Te folyamatosan azt szereted, ha Téged ünnepelnek. G. Tibi veled ellentétben csendben teszi több évtizedes munkáját, soha nem kérkedik vele, nem jön kötekedni, rosszindulatoskodni a fórumra. Szerintem Tibi sokkal többet csinál, tesz, és több tiszteletet érdemel, de valahogy mindig Te aratod le a sikert, mert Te nyomulsz. Tibi csenben tesz az emberekért, a klubért és soha nem kérkedik vele itt, mint Te. Neked minden második hozzászólásodban ott van, hogy Te ezt évtizedek óta csinálod. Tibinek sokkal nagyob az Illés tudása, gyűjteménye is és sokkal elkötelezettebb az Illés felé, mint Te, mégsem kérkedik vele. Vegyél példát Róla. Én úgy gondolom, hogy nélküled sem halna meg az Illés klub. Te sokak tiszteletét nem vívtad ki, és sokan rossz szemmel vélekednek Rólad, ez itt és máshol is olvasható. Én a helyedben most már magamba néznék, és elgondolkoznék, ha már ennyien írják ezt rólam, szürke bagolyról, akkor ennek biztos van valami valóságalapja, és biztos van bennem valami hiba, valamit rosszul csinálok. És, hogy ennek mi is lehet az oka, mert mindennek van oka és miértje. Ha a mi tanácsinkat nem fogadod meg, akkor menj fel az Öreg Manituhoz a Sziklás hegységbe és a pislákoló tűz élesztgetése mellett kérdd ki a véleményét. "Ügyelj gondolataidra,mert azok szabják meg szavaid! Ügyelj szavaidra,mert azok szabják meg tetteid! Ügyelj tetteidre, mert azok szabják meg szokásaid! Ügyelj szokásadira,mert azok szabják meg jellemed! Ügyelj jellemedre,mert azok szabják meg sorsodat! " Szép napot! Az egyszikű Elvira |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.20 09:51:55 (Sze) 18548. |
Myki képei |
Lilluka | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.20 09:46:48 (Sze) 18547. |
Előzmény: 18546, Lilike |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.20 09:13:48 (Sze) 18546. |
Istenem, szürke bagoly, erre (különösen utolsó bejegyzésedre) már csak azt tudom, mondani, hogy szánalmas vagy, ne haragudj. Én személy szerint Nálad köpönyegforgatóbb és nagyobb manipulátort nem ismerek. És ezt nem dicséretnek szánom, de most elpattant nálam az a bizonyos húr. Így van, lelkes rajongója voltam az ILLÉS-nek, és az vagyok most is. És leszek is mindig. Ennek semmi, de semmi köze köze nincs a klubhoz. Közben azonban sikerült jobban kiismernem embereket, és csalódnom is sikerült bennünk. Jóó nagyot. De ez az Illéshez fűződő kapcsolatomat abszolúte nem érinti, ne is mossuk össze, ha kérhetem... Meg fogsz lepődni, de Elvirát nem ismerem (leagálább is nem tudok róla), és igenis kellemetlen kérdéseket tett fel számodra, ez a válaszaidból és az állandó terelésedből is kitűnik, felesleges tagadnod. Abban biztos vagyok, hogy tudnál a kérdéseire válaszolni, az más kérés, hogy annak hány százaléka lenne valós, hány százaléka csúsztatás, és hány százaléka hazugság. De ha van egy kis esze, Veled csak írásban hajlandó kommunikálni, mert az visszakereshető. A fentiek mind az én szeméyes véleményemet tükrözik. |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.20 06:48:04 (Sze) 18545. |
Ja , Gyuri (ha Te vagy) , és "véletlenül" megint ide tévedtél , nyugodtan levehetitek a saját tulajdonotokat képező illesklub.hu oldalról a ránk utaló linket (úgy is idejétmúlt , nem véletlenül adtam Nektek anno - az én cégem nevén lévő domaint , hiszen mint tudod : mi a kluBOSCHok.hu vagyunk , és a - közbeszéden kivűl - a jövőben sem szeretnénk ezt a nevet "bitorolni" , mert szerintünk ez csak az Illés együttest illeti meg) , nehogy "véletlen" rákattintással megint ide kerülj erre a "szörnyű" és "barátságtalan" oldalra , ahol megbocsáthatatlan dolgokat kell olvasnod. , miszerint zenekarotok bármelyik formációja nagyszerű és szeretjük hallgatni. ( más kérdés az , ha valaki a viselkedése miatt , esetleg nem "szimpi" ) , ettől még a "banda" kiváló , profi felkészült zenészekből áll , ezt az elért eredményei , sikeres koncertjei is bizonyítják. A vasárnapi "fesztiválon" is vastaps fogadta a zenekar teljesítményét. |
<< < 417 418 419 420 421 422 423 424 425 > >> |
|