Színváltás: |
|
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.24 12:14:18 (H) 20232. |
Halász Judit Koncert 27. 15 óra VOKE József Attila Művelődési Központ 2120 Dunakeszi Állomás sétány |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.24 12:11:31 (H) 20231. |
A február 6. Klub plakátja a hírekben! |
Bobike | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.23 23:13:05 (V) 20230. |
Sziasztok! Sajnos most olvastam teljesen véletlenül egy szomorú hírt a Kormorán együttes honlapján: hogy egy jó hónappal ezelőtt elment örökre a Bojtorján együttes előző (Bordács Ati előtti) basszusgitárosa: a Sötét Gabi is. A durva az, hogy így kellett megtudnom hogy elment egy kiváló zenész, sehol egy értesítő, egy cikk, egy megemlékezés. Még a Bojtorján honlapján sem találtam semmi búcsúztatót, pedig kb. 20 évig nyomta velük. Az összes (Bojtorján által kísért)Halász Judit cd-n lemezen, kazettán szerepel, sőt még a Csigavér című dvd-n is ő látható. Gyerekkoromban miatta (is) szerettem Halász Judit koncertre járni, örökké vidám volt, mosolygott, mimikájával éneklésre buzdította a gyerekeket. A Bojtorjánon és Halász Jutkán kívül föllépett még a Kormoránnal, Szabó Csillával, játszott az Albatrosz, és Rockfort zenekarokban. Igaz, hogy az utóbbi pár évben már nyilvánosan nem zenélt, de azért mégis szomorú, hogy így elfelejtették. Nem tudom mi történhetett vele, nagyon fiatal volt, még csak 56 éves. De ezt mindenképp le kellett írnom, mert úgy érzem, azért ide is kapcsolódik. Nyugojon békében...( |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.23 17:46:25 (V) 20229. |
pénteken jön valaki Markazra ? |
skubicsek | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.23 06:15:13 (V) 20228. |
Bora képeiből (most érkezett meg a 2. adag): http://www.slide.com/r/dObssCAWxT-yv3Xn1j1jtY3n_3J7RM09?previous_view=mscd_embedded_url&view=original |
skubicsek | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.23 05:41:28 (V) 20227. |
Kedves Klubtagok! Bora Klubtársunk a mai napon megküldte a 2011.01.09-i klubnapról készített mobiltelefonos fotóit, melyeket itt megnézhettek: http://www.slide.com/r/zvpgqspx2D-LHzU569DV0LuqKceo_BXs?previous_view=mscd_embedded_url&view=original Ezeket e képeket feltettem a http://www.mkmb.hu/illeskluboschokbaratikore lapra is. Üdv Mindenkinek Kubicsek Sándor |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.22 21:39:01 (Szo) 20226. |
Szép Estét Mindenkinek! Tegnap este csak melegében írtam le a klub eseményeit. Azóta leülepedett bennem a sok élmény... Utólag is szeretném megköszönni Leventének és Őrsnek, hogy elfogadták meghívásunkat, eljöttek, és feledhetetlenné tették ezt az estét annak a kétszázegynéhány embernek, aki ott volt. Szeretettel várjuk őket máskor is! Együtt is, külön-külön is. |
Bálint | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.22 21:38:24 (Szo) 20225. |
Olvasom a miskolci beszámolókat, örülök a jó bulinak, leginkább a ma is élő Illés-zenének, mert a lényeg ebben van !!! Köszönjük MIEZ és Mindenki, aki a háttérben segít Én a Bonyaiban élvezhettem az ABSZ kitűnő muzsikáját és ismételten az élő Illés-Fonográf zenén van a hangsúly! Csak két számot emelek ki, FG-4, Itt állok egymagam! Szép volt, köszönjük Örsöt mi is várjuk a márciusi budapesti klubba, Levi meg a januárin járt nálunk Ja, és éppen az ABSZ jön hozzánk a márciusi Illés klubnapon |
Zsofi | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.22 21:02:58 (Szo) 20224. |
Hatalmas élmény volt számomra a pénteki miskolci ILLÉS klub! A lényeget István már összefoglalta, én csak egy sima néző szemszögéből egészíteném ki a beszámolót. Örs valóban meglepődött, hogy a MIEZ eljátszotta az "Ez az életem"-et, azt mondta, ez volt az első rendes élőzenekari bemutatója ennek a nótának. Nagyon tetszett mindkét beszélgetés, nem hallottam eddig Örsit ilyen részletesen beszélni a zenei karrierjéről. Mesélt az Első emeletről, a szólólemezekről, végre nem csak a "faterről" kellett nyilatkoznia. Utána Levente ült a helyére, élvezettel sztorizott. Elmesélte, hogy indult el a zenei pályája, hogy fedezte fel őt Bergendy István, hogy zenélt Németh Lehellel és miként kérte el magát a főnökétől, hogy el tudjon menni egy-egy felvételre. Az emlékezést zenei bejátszások is segítették, amiket Levente érdeklődve hallgatott és már dúdolta is a gitárszólót. A dedikálás után Örsi is beszállt dobolni, vokálozni. Nagy élmény volt őt örömzenélés közben látn, hallanii! Nagyon örülök, hogy ott lehettem, Istvánnak és a MIEZ-nek köszönet a felejthetetlen estéért! Bravo Miskolc!!! |
|
Előzmény: 20221, Jelbeszéd |
Marcsi | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.22 12:18:26 (Szo) 20223. |
Csatlakozom Jelbeszédhez......nem lehet szavakba foglalni a tegnap esti Illés klub hangulatát... Ott kellett lenni!! Fantasztikus volt ........ Először családias...beszélgetős...kedves.... Mindenki áhítattal hallgatta a történeteket...hogyan is volt....amikor ők még kis srácok voltak..l... Utána a MIEZ förgeteges hangulattal kezdte az új évet... Sokan voltunk, több, mint 200 fő....és élveztük a csodálatos zenét... Csak így tovább fiúk!!!! Nagy dolgot csináltok, ezt a hagyományt életben kell tartani!! Az Illés zenéjének mindig van aktualitása....örökké élni fog!!!! |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.22 11:47:48 (Szo) 20222. |
A Magyar Kultúra Napján született-Cseh Tamás http://www.hir24.hu/idogep/203807/a-magyar-kultura-napjan-szuletett--cseh-tamas-1943.html |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.22 00:17:48 (Szo) 20221. |
Szép estét Mindenkinek! Most értünk haza a miskolci ILLÉS klubból. Ha azt mondom, hogy nagyon jól sikerült, akkor ezzel nem mondtam el semmit... A két vendég jól érezte magát, és gratuláltak a rendezéshez... Amióta működik a klub, 2006 óta, még soha nem voltak ennyien... csak saccolni tudom, hogy legalább kétszázan... Először a MIEZ játszott fél órát, mintegy hangulatkeltőnek... a végén még Őrsnek is kedveskedtek egy dallal, ami az első lemezén a címadó szerzemény. (Ez az életem) ...ez Őrsöt nagyon meghatotta... azt mondta, ilyen meglepetés még nem érte. Ezt követően beszélgetés volt a két vendéggel "Amikor én még kissrác voltam" címmel... vagyis főleg a gyermek és ifjúkorukról... és semmi Illés és Fonográf nem volt.... Közben a kivetítőn képek mentek és zenei bejátszások. A szünetben Levente és Őrs dedikált... mindenki aláírathatott mindent... Majd a MIEZ következett... és jött a meglepetés! Őrs beült a dobok mögé, három szám erejéig ő volt a MIEZ dobosa. Eljött Őrs felesége, és kislánya is. Nagyon jó volt a hangulat, még a kis Szellő is táncolt a nagyapja ölében... A Bp-i klubosok közül csak Zsófival találkoztam... Röviden ennyi... Legközelebb február 25-én lesz Miskolcon ILLÉS klub. |
Kosztya Laci | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.21 20:31:16 (P) 20220. |
COUNTRY ARRABONA A mai napon voltunk az RTL klub egyik tehetségkutató műsorának előválogatásán. A dobosunk nem tudott eljönni,mert nagyon beteg.Gittinger Tibor közbenjárásával, eljött segíteni Nekünk Németh Oszkár a legendás FONOGRÁF együttes dobosa!A mai napon igy Ő dobolt a zenekarunkban.Hálás köszönet Tibornak és Németh Oszkárnak a segítségért!Nincs vége a sztorinak,mert február 6-án Németh Oszkár újra játszani fog Velünk!!!!...és még meglepetésként még két muzsikus fog Velünk játszani...de azt már nem árulom el!!!! |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.21 08:32:11 (P) 20219. |
Ilyen minőségű cikkből kellene jó sok a magyar sajtóban. | |
Előzmény: 20218, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.20 18:41:14 (Csü) 20218. |
"Nem hiányzik a koncertezés". Szörényi Levente a Quartnak http://quart.hu/cikk.php?id=5859 |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.20 10:00:14 (Csü) 20217. |
Ma délután 14:55-kor a Filmmúzeumban: Privát rocktörténet plusz az Illésről második rész. |
b.kati | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.20 09:14:01 (Csü) 20216. |
Mi is örülünk, hogy újra eljön hozzzánk a Country Arrabona. Remek volt az előző koncert is. Szeretettel várunk benneteket újra! |
Kosztya Laci | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.19 22:45:51 (Sze) 20215. |
COUNTRY ARRABONA Fogadjátok - addig is - szeretettel ezt a nótát: http://www.youtube.com/watch?v=b3utzzYQNLw A COUNTRY ARRABONA honlap elérhetősége: http://www.countryarrabona.fw.hu |
Kosztya Laci | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.19 22:40:24 (Sze) 20214. |
COUNTRY ARRABONA Üdv Mindenkinek! Az a megtiszteltetés ért minket hogy újra - második alkalommal - zenélhetünk az Illés klubban!!!Külön öröm számunkra,hogy együtt fog Velünk - reményeink szerint - muzsikálni Németh Oszkár a FONOGRÁF együttes dobosa! Várjuk a találkozást mindannyiótokkal február 6-án!!! A mielőbbi viszontlátásra! Kosztya László Country Arrabona hegedüse |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.19 17:07:54 (Sze) 20213. |
ILLÉS KLUB PROGRAMOK - Február 6-án a "Sakál-Vokáltól a Fonográfig"- beszélgetés Németh Oszkárral. COUNTRY ARRABONA és NÉMETH OSZKÁR - Március 6-án A.B.S.Z. Meghívott vendég: SZÖRÉNYI ÖRS |
<< < 337 338 339 340 341 342 343 344 345 > >> |
|