szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.03.10 09:28:31 (Csü) 20420. |
"De jó lenne egy hasonló produkciót látni az Illés együttesről az FG-4-el?" Pont ugyanez járt az én kis szűk agyamban is ![]() |
|
Előzmény: 20418, Hilda |
Speci | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.03.10 09:07:59 (Csü) 20419. |
Nagy várakozás volt bennem a "Bolond a hegytetön" szinpadi produkció elött. Nem csalódtam! Kellemes élményt jelentett az ismert és kevésbé közismert dalok magyar szövegének felvillantása. Teljesen magával ragadott (már sokadszor) a Blackbirds által megszólaltatott Beatles zene. Remélem lesz még módom megnézni, meghallgatni ezt az elöadást! Szeretnék köszönetet mondani az élményért, mind az öt fiúnak. |
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.03.10 00:21:12 (Csü) 20418. |
Ideólálkodom az éj folyamán én is. Indián minden szava az utolsó pontig a szívemből szól. Mikó István nagy tehetség, örök fiatal. ![]() Megfordult a fejemben egy ötlet az előadás után. De jó lenne egy hasonló produkciót látni az Illés együttesről az FG-4-el? No de térjünk vissza a (most már) tegnapi előadásra. Parányi kétség sem fért ahhoz, hogy a Black Birds tökéletes Beatles, de ha nem lettem volna ott, gőzöm sem lenne mit veszítek. Fantasztikusak voltatok fiuk. ![]() ![]() ![]() ![]() |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.03.09 23:06:55 (Sze) 20417. |
Bolond a hegytetőn ![]() ![]() ![]() Semmi kétségem nem volt közel húsz év "együttlét" után a Mindhalálig Beatles produkcióval , és Mikó Pisti szólólemezével a "hátam mögött" , hogy Pisti zseniális. A BlackBirds pedig - már 2006 óta tudom - hogy a legjobb Beatles tribute zenekar. ...így együtt pedig : Felejthetetlenül JÓÓÓÓ ! ![]() ![]() ![]() Még sok-sok ilyen estét kívánok Nekik és a Közönségnek , beleértve magamat is. Pistinek pedig , hogy ne csak 64. évéig ( When im sixty-four ) bírja. ![]() |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.03.09 16:40:38 (Sze) 20416. |
Mi szeretünk dobbal, dobossal játszani. Örs pedig több szempontból is ideális választás volt. Először is azért, mert ő volt ott ![]() Magam nevében nyilatkozva azt kell mondjam, hogy az csak egy szerencsés hozadék, hogy jelen vannak még néhányan és esetleg tetszik nekik a produkció, de ott és akkor a legfontosabb számunkra, hogy mi élvezzük ami történik, és ennek tevékeny részesei, előidézői vagyunk. Ezért csináljuk ezt az egész zenélést. Nem értek azzal egyet, hogy ledobolt volna minket a színpadról. A megszokott felálláshoz képest nyilván így volt, de mivel ezek a dalok eleve teljes zenekarra íródtak, így ez nem lehet zavaró, továbbá ha az lett volna a cél, hogy úgy szóljon, ahogy szokott, akkor lehet, hogy el se mentünk volna az Illés Klubba játszani, két nappal a Bonya után, tessék eljönni oda alapon ![]() |
|
Előzmény: 20415, Bálint |
Bálint | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.03.09 15:17:37 (Sze) 20415. |
Jobb később, mint soha, végre én is tudok írni pár sort a vasárnapi buliról. Mint szinte állandó ABSZ-közönség, nem csoda, hogy azt mondom, igen, ez jó volt ABSZ, jól áll nektek a nagyobb színpad is ![]() ![]() Hűen magamhoz a kritikát sem tudom elhallgatni, de ez senkire nézve sem lehet bántó, nekem nem illik a képbe a dob az ABSZ mögé. Örs kiválóan megidézi dobolásával mind Zolit, mind Oszit, de ugyanakkor ledobolja a színpadról az ABSZ-t (ami csupán hangtani sajátosság), a gitárokból alig hallatszott valami, na a kölcsöngitár igen, szerencsére az ének, a vokál azért megmaradt ! Viszont még ezzel együtt is jó volt !!! Szabolcsról csak annyit, Ő külön kategória, hanja és az egész Szabolcs-jelenség csak növeli az élményt. A Tibi vezette beszélgetés nagyon tetszett, jók voltak az arányok benne, kellemesen, jól beszéltek a riportalanyok. Örssel eddig élőben nem találkoztam, közvetlen, kedves, jó volt pár szót beszélni vele azokról az időkről, amikor én még kis srác voltam. Köszönet mindenkinek a vasárnapi Illés Klubért !!! |
skubicsek | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.03.09 13:06:57 (Sze) 20414. |
Kedves Klubtagok! Mindenkit nagy szeretettel várunk a CLASSIC BEAT CLUB 2011. március 13-i rendezvényünkre (vasárnap 17:00-22:00 a Fővárosi Művelődési Házban: 1119. Budapest, Fehérvári út 47.) 17:00-tól a A HAZAI BEAT TÖRTÉNET KEZDETE Előadó: ZOLTÁN JÁNOS beat-pop- rock-szakíró és publicista és közönségtalálkozó ZALATNAY SAROLTÁVAL Utána 22:00-ig 2011-ben is a '60-as, '70.es évek örökzöld beat slágerei szólnak élőben. Vendégzenész, énekes: Pollák (Johnny) János A rendezvény alatt Zoltán János könyvei (Republic 20, Nagy Feró könyv: a Beatrice sztori, Rockcirkusz, Vesztesnek születtünk: A Scampoló Story, A Piramis legenda, A NAGY (DE) GENERÁCIÓ stb.) a helyszínen megvásárolhatók! Jegyár: 1000 Ft/fő Classic Beat Band http://www.classicbeatband.mindenkilapja.hu plakát: http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/classicbeatband/uploads/ClassicBeatClub2011.03.13.Zalatnayval.jpg |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.03.09 09:01:11 (Sze) 20413. |
Ma indulnak Koncz Zsuzsa tavaszi koncertjei. 09 - KECSKEMÉT Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ, (6000 Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.) Szintén ma este a Beatlesről szóló új, zenés színpadi darab indul az FMH-ban. http://www.zene.hu/20110302_a_beatlesrol_szolo_uj_zenes_szinpadi_darab_indul_hodito_utjara_az_fmhban |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.03.08 11:07:49 (K) 20412. |
KÖSZÖNET Szeretném megköszönni a vasárnapi Illés Klub fellépőinek: Szörényi Szabolcsnak, Örsinek az A.B.S.Z-nek, hogy a jó hangulatról gondoskodtak. Óriási külön köszönet Tamás Lacinak, hogy elhozta a dobfelszerelését és ezzel biztosította Örsi fellépését. |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.03.08 10:00:19 (K) 20411. |
Az a helyzet, hogy személyesen még ott, azonnal megtettük, de azért ez úton is köszönjük (az egész zenekar) Szabolcsnak és Örsnek, hogy rá lehetett beszélni őket az együtt muzsikálásra. A magunkfajta "kocazenészeknek" nagy élmény, ha sikerül profikkal úgy zenélni, hogy -ha csak néhány pillanatra is, de- felnövünk a feladathoz és élvezhető lesz a produkció. A tudat, hogy ezekkel az emberekkel együtt zenélhettünk, az persze magánügy, de nem akarjuk elhallgatni sem. Viszont a közönség az, akiknek ez az egész szól, tehát ez által az ő nevükben is szól a köszönetünk. Örülünk, hogy rajtunk kívül is akadtak néhányan, akik jól érezték magukat, ez volt a cél. |
Eszter | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.03.08 09:53:43 (K) 20410. |
Isten éltesse Koncz Zsuzsát születésnapja alkalmából! | |
Előzmény: 20404, Borella |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.03.08 09:52:36 (K) 20409. |
Ezt "vártam".![]() |
|
Előzmény: 20408, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.03.08 09:51:10 (K) 20408. |
Jó reggelt! ![]() Kertévéktől mégis mit vársz? |
|
Előzmény: 20407, szürke bagoly |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.03.08 09:40:17 (K) 20407. |
+ még :http://www.blackbirdmusic.hu/ (jellemzően "nagyon felkészültek" a kereskedelmi TVkben) |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.03.08 09:37:59 (K) 20406. |
A Bolond a hegyen beharangozó -TV2 - nagyon "ott volt"![]() Joshi "égésének" ![]() http://ironside.atw.hu/index.php?p=tagok ![]() (aki látta a műsort az imént az biztos érti) |
Borella | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.03.07 23:27:06 (H) 20405. |
http://www.kulturpart.hu/zene/23367/ma_65_eves_koncz_zsuzsa http://civishir.hu/kultura/rohan-az-ido-65-eves-koncz-zsuzsa/0307093204 http://www.nana.hu/sztarok/portrek/koncz-zsuzsa-65-eves-106183.html Köszönet a facebook-os Koncz-csoport gyűjtőmunkájáért ![]() |
Borella | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.03.07 22:35:34 (H) 20404. |
Boldog születésnapot Zsuzsának! http://mivanma.postr.hu/koncz-zsuzsa |
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.03.07 22:32:06 (H) 20403. |
Nehéz most itt hirtelen témát váltani, de a tegnap esti hatalmas buliért köszönetet KELL mondani.![]() Kedves A.B.S.Z.! Már nagyon kiéheztünk a zenétekre. Hihetetlen jó volt hallani egy egész estét betöltő Illés és Fonográf nótákat. Pokolian jók voltatok! ![]() ![]() Hálás köszönet Mohának, hogy jó pár dallal megajándékozott bennünket. Szívet melengető érzés volt, mint a régi szép időkben. ![]() Örsöt már a tegnapin kívül is volt szerencsém hallani párszor (nem akárhogy ![]() Köszönjük, hogy eljöttetek. Nagyon jó lenne többször megismételni a tegnapi estét. Természetesen köszönet jár azoknak is, akik megszervezték, háttérben segítették, levezényelték ezt a felejthetetlen estét. ![]() ![]() ![]() |
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.03.07 22:10:46 (H) 20402. |
Éppen egy éve, hogy volt szerencsém általad megismerni Pétert. Végtelenül sajnálom, hogy ez az első és egyben utolsó beszélgetésünk volt. Ő is beállt az Égi Zenekarba... Szeretettel emlékezünk rá. |
|
Előzmény: 20396, szürke bagoly |
Eszter | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.03.07 11:18:10 (H) 20401. |
Csatlakozom a dicsérő szavakhoz. Remekül sikerült a vasárnapi klubest. Köszönet az A.B.S.Z. zenekarnak, akik kitűnő hangulatot teremtettek, és szívből játsszák az Illés/Fonográf kultúrkör dalait. ![]() És természetesen köszönet Szabolcsnak és Örsnek, hogy eljöttek, és mind zenei közreműködésükkel, mind történeteikkel felejthetetlenné tették az estét. ![]() |
<< < 330 331 332 333 334 335 336 337 338 > >> |
|