Színváltás: |
|
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.22 19:57:57 (H) 22945. |
Nagyon szép hangja van (a Mesterrel szemben), így hát jó kezekbe kerültek Bródy gyöngyszemei. Én Andreát egyébként az Illés Klubban láttam először fellépni a Körterem lebontása előtti utolsó bulin (ha emlékezetem nem csal, 2007. dec. 14-én). Már akkor is felfigyeltem arra, hogy milyen szép hangja van. | |
Előzmény: 22942, G.TIBI |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.22 19:36:53 (H) 22944. |
Most megnéztem újra én is az MTVA Videotárában, azon belül is kiválasztottam a Kategóriák közül az MTV Retro-t, majd a keresőbe beírtam Metronóm. Egyelőre úgy tűnik, csak ez van fenn: Metronóm ’77 - Döntő, 2012. október 20. 17:39 Ezt tegnap néztem meg abban a hiszemben, hogy bár az elődöntőt nem láttam, de legalább a lényeget majd fogom látni. Az a benyomásom volt, hogy ez csak valószínűleg az első része a döntőnek, mivel hiába vártam a végén az eredményhirdetést. Szóval azóta is csak ez van fenn. Majd még holnap is rápillantok, hátha fenn lesz a második része a döntőnek. A YouTube-on már régóta tudom, hogy fenn van a döntőnek az a része, amelyet Antal Imre úgy konferált be, hogy a döntő utolsó dala: Illés Lajos - Görgey Gábor: Hogyha egyszer - „Új” Illés zenekar Érdekes lesz majd, ha végig láthatom a teljes felhozatalt, és megtudom, kiket győztek le az „Új” Illésék. Majd ennek is eljön az ideje, csak türelemmel ki kell várni. Addig is jó nosztalgiázást Mindenkinek! |
|
Előzmény: 22940, Borella |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.22 09:40:05 (H) 22942. |
Mahó Andrea Tini dalait tartalmazó CD-ről egy szám. http://www.youtube.com/watch?v=O7PGNGFRIOM A Semmi sem tökéletes című dal először 1986-ban jelent meg Halász Judit előadásában. |
Borella | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.22 09:12:53 (H) 22941. |
Családi Rocky (1981) Levi-Tini szerzemény (számomra új ) Kómár Lászlóra emlékezve: http://www.youtube.com/watch?v=EBo7fBioNDQ http://www.youtube.com/watch?v=bDFbgVj-bBM |
|
Előzmény: 22916, G.TIBI |
Borella | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.22 09:06:20 (H) 22940. |
Én láttam akkor is, most is, a kettő között nem sajnos, mivel most ismételték először azóta, legalábbis nem tudok róla, hogy így egészében leadták volna a műsort. Azonban a rádió-televízió műsorban nem volt benne (se neten, se újságban), jó kis "merénylet" volt a királyi részéről ez is és a múltkori teljes Táncdalfesztivál adás is, nehogy rá lehessen készülni. Eddig még az mtv videó műsortárában sem találtam, de lehet, hogy idővel felteszik. Koncz Zsuzsa fellépése a döntőn a YT-ra felkerült nem olyan rég. |
|
Előzmény: 22932, cseresznyevirág |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.22 01:05:48 (H) 22939. |
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet jegyet vásárolni/elrakatni az október 27.-i füleki Verséneklő Fesztiválra, ahol Levi is fellép a MIEZ vendégeként? Az interneten gyakorlatilag semmit nem találtam, csak két e-mail címet, de eddig nem érkezett válasz... Találtam még egy plakátot is, melyről nem derül ki csak annyi, hogy a koncert 17:00-tól lesz a füleki VMK kultúrházban és hogy 4 euró a jegy ára... A kultúrház állítólag nagyjából 350 fős, tehát túl sok jegy már nem lehet...A MIEZ facebook-os oldalán is utánakérdeztem, de ők sem tudnak többet... A plakát itt tekinthető meg: http://www.niton.sk/documents/9-103-10308-plakat_a3.pdf |
Adrienn | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.22 00:17:59 (H) 22938. |
Sziasztok! Egyszer még én írtamaz Óbudai Művelődési Háznak, hogy hívják meg Koncz Zsuzsát. valószínű, ezt most nekem köszönhetitek, hogy ott lesz. nem tudtam róla, hogy lesz, szerintem kézen-közön elfogytak a jegyek. nekem már nem jutott, d enem is érek rá, meg csalódtam azokban, akikkel jártam, meg már Zsuzsa sem érdekel túlzottan. Utálom ezt a gyűlölködést, ami megy az országban, csak azért mert valaki ilyen vagy olyan párttal szimpatizál. Kapcsolatok, barátságok mennek rá. Én már politikáról senkivel nem beszélek. Nem vagyok hajlandó. A szűk családot leszámítva és pont ezért nem is nézek híradót sem. Nem érdekel. Azért Tini és Levente megcsinálták az István a királyt és A Veled Uram darabot, ez útóbbit okt.20-án láttam, gyönyörű. Biztos megnézem még!Tolcsvay Laci megzenésítette a Mária Evangéliumát, 2x láttam, megcsinálta a Magyar misét, láttam és hallottam mér párszor Újra megy a Jézus Krisztus Szupersztár, amit még annoban láttam 3x, amikor még Sasi játszotta Jézust. Azért ezek csak árulkodnak valamiről. Magyarország keresztény ország volt és most is az. Ezzel együtt szép, hogy Zsuzsáék zsinagógában is fellépnek. Meg kell tudni férni egymás mellett békességben a katolikusoknak, reformátusoknak, evangélikusoknak és zsidóknak. De ez csak úgy működik, ha mindegyik elfogadja a másikat és nem gyűlölködnek. nem a politikusoktól kell csodát várni, hanem magunkon kell elkezdeni, ahhoz hogy béke legyen. Most én színházba járok sokat, az érdekel nagyon. Zsuzsa nem koncertezik Pesten, kivéve az okt.27-it. Arénában sem lesz koncertje. Emberileg semmi bajom vele, kedves, csinos, szépen nyilatkozik, csak most valahogy elegem van a politikából. Közimert emberekről meg úgy is lehet tudni, hogy mit képvisel. Nem titok. Már nem bántják őket, a közönsége egyiknek sem apadt. Ez talán így van jól. Egy a lényeg, politika miatt ne menjenek szét kapcsolatok, barátságok, ne leygen beszéd szünet családtagok között. Az egész nem ér annyit. |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.21 23:52:05 (V) 22937. |
Szörényi Levente: Nem Árpád sírját keressük, hanem összefüggéseket + VIDEÓ http://szegedma.hu/hir/szeged/2012/10/szorenyi-levente-nem-arpad-sirjat-keressuk-hanem-osszefuggeseket-video.html |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.21 13:35:41 (V) 22936. |
Ossy-t véltem felfedezni a hallgatóság soraiban. Amin persze egyáltalán nem csodálkoztam, hiszen arrafelé valósi a fáradhatatlan klubfotósunk. | |
Előzmény: 22934, Illésfan |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.21 07:36:07 (V) 22935. |
Illés Lajos emlékkoncert lesz holnap Marosvásárhelyen. Plakát a Hírekben. |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.20 22:45:52 (Szo) 22934. |
Szörényi Levente - Pilis; Holdvirágárok ( 2012.10.16. ) http://www.youtube.com/watch?v=MEFTagokVSo Szörényi Szegeden - Legendák és valóság a Pilisben (könyvbemutató) http://www.youtube.com/watch?v=PJizH171eUA |
vidakati | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.20 15:42:04 (Szo) 22933. |
Ágikám, remélem találkozunk újra. Jó lesz látni a "régieket". |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.20 13:56:31 (Szo) 22932. |
Ugye jól emlékszem, hogy a Metronóm 77-en nyert első díjat az "Új" Illés együttes a "Hogyha egyszer" című dalával? Jó lenne látni Levit olyan fiatalon a zsűriben. Olyan jó lenne, ha el tudnád küldeni a műsor link-jét. 9 éves voltam akkor, és nem emlékszem arra, hogy láttam volna a műsort 1977-ben. |
|
Előzmény: 22926, Borella |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.20 13:49:24 (Szo) 22931. |
Büszkén mondhatom, hogy én is ott voltam a Madách-ban 1988-ban. Arra is emlékszem, hogy a nagynéném hívott, hogy menjek el vele, meg arra is emlékszem, hogy Dunai Tamás alakítását nagyon megszerettem. Akkor még nem tudatosult bennem, hogy Bródy Tini és Tolcsvay Laci keze is benne volt a dologban, azért volt olyan nagyszerű az előadás. Gondolhatjátok, hiszen az élmény még most is elevenen él bennem. | |
Előzmény: 22925, Illésfan |
Ági | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.20 13:10:09 (Szo) 22930. |
Vida Feri! Köszönöm ezt a klippet. Nagyon jó volt látni ezeket a képeket, mert a régebben heti találkozásainktól kezdve az FMH-ban, utána már ritkábban, de szerintem mindnyájunk életének fontos része volt. Ezt a dalt meg különösen szerettem. Mégegyszer nagyon köszönöm. tóthági |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.20 11:55:11 (Szo) 22929. |
Kedves Klubtagok! Készült egy képes videó összeállítás VIDA FERENC képeinek felhasználásával a NOcoMMent együttes Nincs út hozzád című dalára. Móricz Mihály és Anti Tamás szerzeménye hallható. http://www.youtube.com/watch?v=mEw6WmAwbyA |
Borella | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.19 23:02:39 (P) 22927. |
Sajnálom, nyugodjon békében. | |
Előzmény: 22916, G.TIBI |
Borella | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.19 23:01:14 (P) 22926. |
Ma este ismételte meg teljes egészében a Metronóm 77 elődöntőjét az m2. A döntő jövő héten kerül adásba, amiben Koncz Zsuzsa is szerepel. A mostani ismételt teljes adás meglepetése volt számomra, amire anno nem emlékeztem, hogy Levente gombafejkorszaki mivoltában ül a zsűriben és tartja a táblát minden szám után, persze sokadmagával, a zsűriben többek közt Baranyi Ferenc, Almási Éva, Vámosi János, Fényes Szabolcs "és még sokan mások", mindenki elképesztően fiatal, sokan már a szereplők közül sincsenek köztünk. És a műsorvezető Antal Imre. |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.19 22:57:36 (P) 22925. |
Bródy János - Müller Péter - Tolcsvay László: Doctor Herz - musical A Madách Színház 1988-ban mutatta be a musicalt, amely nagy sikert aratott; humora és csodálatos zenéje mellett a nézők nagyra értékelték a mondanivalóját is. A mostani előadás külön érdekessége, hogy a rendező, Szerednyey Béla az ősbemutatón Olivert alakította; ebben a szerepben most Sirkó Lászlót irányíthatja. Csombor Teréz a Muttert, Dunai Tamás – aki a nevezetes Madách Színház-i előadás címszereplője volt – most az apóst személyesíti meg. A kecskeméti színpadon pedig rögtön címszerepben láthatjuk először énekelni Szemenyei Jánost. Bemutató: 2012.11.16. http://eszakbacsmegyeiszuperinfo.hu/?page=site/hir&hir_id=2598 |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.19 20:10:50 (P) 22924. |
Folyamatosan látom a bejegyzéseidből, hogy nagyon jó dolgok kaphatók a Rock Diszkontban. Úgy látom, jobb, ha anyut nem engedem el oda (ő egy igazi nyugger rocker! ), mert az egész havi nyugdíját elvásárolná egy szempillantás alatt. Na persze tudom, hogy nem parancsolhatok neki (mint ahogy ő se nekem ). Annyit azért írhatok róla, hogy imádott táncolni fiatalkorában, így rengeteget járt a Csilibe. Dr. Boross jól ismeri telefonon keresztül, füllel hallhatólag jól megértik egymást, és a Doktor Úr már rengeteg kívánságát teljesítette a du. 3 és 5 közötti "Dr. Boross Rendel" című műsorban a Lánchíd Rádióban. | |
Előzmény: 22923, ummagumma |
<< < 206 207 208 209 210 211 212 213 214 > >> |
|